facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Tabor

198.000 €
= 1.456 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 136 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 280 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PH00800MN

Podroben opis nepremičnine

TABOR

V lepem naravnem okolju, v naselju Tabor pri Vranskem, v Savinjski dolini ( cca 5 km od AC odcep Vransko), v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev......in seveda narava, se bo v novo nastajajočem stanovanjskem naselju v cca 06.2022 pričela gradnja montažne stanovanjske hiše - dvojček, ki bo sodobno zasnovan in bo zgrajen v skladu s smernicami za energijsko varčno gradnjo (enaka hiša ki je bila zgrajena – končana v 12.2021 ima EI – C – oz popolnoma na robu B2).

Hiša dvojček bo zgrajen na parceli velikosti 562 m², oz vsak dvojček bo imel cca 280 m² parcele. Zemljišče se nahaja na sončni legi in se nahaja v naselju stanovanjskih hiš . Sama lokacija je v »objemu narave«, tako da boste imeli ogromno priložnosti, za sprehode, kolesarjenje, pohode, ribolov, smučanje.....skratka aktivno preživljanje prostega časa. Hiša s teraso zajema cca 80 m² zemljišča, tako da ostane še dovolj prostora za parkirišče, manjši zelenjavni vrt, zelenico....skratka je nekako »podaljšek« stanovanja, hkrati pa vam ponuja komoditeto, saj lahko hišo »zaprete« in greste na daljši oddih.….. Komunalna ureditev naselja in dostop do parcele je že urejen (kpl komunalni priključlki in grobi asfalt), v kratkem pa se bodo pričela tudi pripravljalna zemeljska dela, stanovanjska hiša - dvojček, ki je sodobno zasnovana in bo kvalitetno grajena (skeletna gradnja), pa se bo pričela graditi še pred poletjem 2022, vseljiva pa bo predvidoma do jeseni 2022.

Trenutno se podaja osnovna informacija glede novogradnje, seveda pa se lahko dogovorimo za rezervacijo hiše - dvojčka in smo še v fazi, ko lahko upoštevamo vaše želje, predvsem pri izboru keramike, parketov, notranje stavbno pohištvo.....in tako imate možnost po lastnih potrebah - željah dokončat svoj dom. Hiša bo grajena kot skeletna gradnja, P+M in ima skupaj s teraso cca 136 m² ( cca 55 m² spodaj, cca 55 m² zgoraj in cca 27 m² pokrite terase), oz cca 110 m² uporabne stanovansjke površine v dveh etažah (spodnja etaža bivalni prostori, zgornja etaža spalni prostori – vse vidno na priloženih tlorisih).

Tehn lastnosti gradnje: predvsem moramo izpostaviti energetsko učinkovitost hiše, betonska plošča z ustezno hidroizolacijo, stene so sestavljene iz gledano od znotraj farmacel plošče 12mm, parna zapora, leseni skelet 16cm, izolacija 18cm, farmacel 15mm, stiropor 12cm ter armirana mrežica z lepilom 2x + zaključni sloj. Stropovi v zgornji etaži so sestavljeni iz knauf plošč, lesena konstrukcija - lepljenec 30cm med katerimi je 30 cm izolacije + USB 15 mm. Betonska temeljna plošča je debeline 23cm, hidroizolacija je 4mm, v estrihu pa je še 10cm kamene volne + sistemske plošče z talnim gretjem 4cm + 6cm estriha. Čez kompletni bivalni del je narejena tudi parna zapora. Okna so troslojna z alu oblogo in zunanjimi žaluzijami na električni pogon, razen strešna okna). Narejene so vse inštalacije (elektro, vodovod,gretje - toplotna črpalka), skratka čaka vas hiša, ki vam jo lahko po željah izvedemo na ključ. Hiša bo imela priklop elektrike, javni vodovod, telefonije in priklop na javno kanalizacijo.

Skratka ponujamo vam novogradnjo – hišo dvojček, ki jo lahko zaključimo po vaših željah, vseljiva je lahko v cca zgoraj zapisanem roku. V kolikor morate prodati svoje stanovanje, se lahko dogovorimo oz vse skupaj uskladimo z vašo selitvijo v hišo.

Informativna cena za enoto hiše dvojčka dokončano do IV gradbene faze (torej manjka samo še keramika, talne obloge notranje stavbno pohištvo in kopalniška oprema) z delno urejeno okolico (strojno izravnana zemljina in utrjen dovoz) je 198.000 EUR+DDV (9,5%) oz skupaj 216.810 ,00 EUR.

Za več informacij oz. ogled lokacije nas lahko pokličete na 041/538-419.

  • 2
  • več parkirnih mest
  • talno ogrevanje

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: