facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Mozirje, Loke pri Mozirju

183.540 €
= 1.275 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 144 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 669 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: PH00784MN

Podroben opis nepremičnine

LOKE PRI MOZIRJU

V naselju Loke pri Mozirju – lep pogled na okoliško hribovje, so naprodaj 3 novogradnje – samostojne nizko energijske montažne stanovanjske hiše na zemljiščih od 669m² do 810m². Zemljišča se nahajajo na sončni legi, dostop do hiš bo urejen po asfaltirani cesti. Parcele, ki se nahajajo na robu naselja Loke pri Mozirju, ki je naselje stanovanjskih hiš in vikendov so popolnoma ravne, s pogledom na okoliško hribovje, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost. Same parcele so tudi dovolj velike, da boste lahko poleg hiše, katere zunanje mere znašajo 11,00m x 8,50m (se pravi da vam zavzemajo majn kot 100 m² parcele) imeli še dovolj prostora za parkirišče, manjši zelenjavni vrt, zelenico, otroško igrišče, piknik prostor….. Trenutno (04.2022) je praktično komunalna ureditev gotova in se dve hiški že gradita ostale pa pripravljajo na izdelavo temeljnih plošč (je že pridobljeno GD), stanovanjske hiše, ki so sodobno zasnovane in bodo kvalitetno grajene (montažna gradnja), pa se bodo pričele graditi v skaldu z dogovorm s kupcem. Hiše se prodajajo v III podaljšani gradbeni fazi ( po dogovoru možnost izgradnje »na ključ«) z delno urejeno okolico (tako si boste lahko sami oblikovali okolico v skladu z vašimi željami). Kupec ima možnost dokončati notranjost po svojih željah. Hiše montažne gradnje po smernicah nizkoenergijske gradnje P+M, neto tlorisne površine 144m² imajo streho dvokapnico (črna opečnata kritina), troslojna les-alu okna in vrata, granitne okenske police debeline 2cm in predvideno ogrevanje s toplotno črpalko. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (javni vodovod, 3 -fazna elektrika, javna kanalizacija in telefonija)

Pritličje hiše obsega bivalni del, kjer se nahaja predprostor, kuhinja, jedilnica in dnevni prostor, shramba, pisarna (ali soba za goste), spodnja kopalnica z WC-jem in pralnica. Po notranjih stopnicah pridemo v mansardo – spalni del hiše, ki obsega hodnik, spalnico z garderobo, dve otroški sobi, kopalnico z WC-jem in pralnico.

Ponujamo vam novogradnje- samostojne hiše, ki se nahajajo na koncu naselja in so obdane z naravnim okoljem, nedaleč od Mozirskega gaje in seveda Mozirja - center, kjer imate vse potrebne institucije (trgovine, šola, vrtec, banko, lekarno, zdravstveni dom, avtobusno postajo,…), do odcepa AC Šentrupert pa so oddaljene cca. 15 min. vožnje.

V kolikor želite vam lahko hiše zgradimo po sistemu »na ključ« (toplotna črpalka, 2x klima, keramika, parketi, nadstreški,…) z urejeno okolico, skratka možne so vse kombinacije o katerih se bomo z vsakim posameznikom dogovarjali na sestanku.

Predmet tega oglasa je hiša s parcelo 669m², cena znaša 183.540,00 EUR+ DDV (9,5%) oz 200.976,30 EUR (v ceno je vključena hiša do III pod gr faze). Možnost nakupa je tudi hišo na večji parceli (804m² in 810m²) kjer je cena 192.000,00 EUR+ DDV (9,5%) oz 210.240,00 EUR.

Skratka ponujamo vam novogradnje – samostojne hiše, ki jih lahko zaključimo po vaših željah. V kolikor morate prodati svoje stanovanje, se lahko dogovorimo da vam pomagamo pri prodaji in tako vse skupaj uskladimo z vašo selitvijo v hišo.

Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419 (Milan) in 041/741-602 (Aljaž).

  • 2
  • več parkirnih mest

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: