facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Vitanje, Brezen

217.300 €
= 1.201 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 180.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 32766 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1989
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: PH00779AN

Podroben opis nepremičnine

BREZEN

Na lepi s soncem obsijani lokaciji, v Naselju Brezen v občini Vitanje se prodaja posestvo na katerem stoji hiša, dva gospodarska poslopja in drvarnica. Sama lokacija vam omogoča mirno življenje na lepi lokaciji obdani s travniki in gozdovi. Imate pa tudi nekaj sosedov, tako da niste popolnoma osamljeni, vendar imate več kot dovolj zasebnosti za mirno življenje. Lokacija (zadnjih cca. 50m je dostop po makadamski cesti, katero pozimi pluži občina) je tekom celega dneva obsijana s soncem in je od Vitanja oddaljena 5 minut vožnje, kjer se nahaja šola, vrtec (organiziran je tako javni kot tudi šolski prevoz, ki omogoča mobilnost brez uporabe avtomobila), zdravstveni dom, lekarna, trgovine,… Od Celja (in AC priključka) je posestvo oddaljeno cca. 20 minut vožnje. Tudi cena hiške je primerna glede na to kaj vam nudi in glede na lokacijo.

Na parceli z rahlim naklonom velikosti 32.766m² (delno kmetijsko zemljišče, delno gozdno zemljišče in delno zazidljivo zemljišče) se zraven gozda nahajajo travnate površine, kjer je dovolj prostora za večji vrt – njivo, otroško igrišče, piknik prostor, vinograd…, hiša, dva gospodarska poslopja in drvarnica. Na parceli je lasten vodni izvir, ki omogoča izdelavo ribnika, sadno drevje in vinska trta. Sama hiša letnik 1989 ima tri etaže (medetaže) P+1+M v skupni izmeri 180,9 m² (v mansardi z poševninami).Hiša je lepo vzdrževana in po potrebi tudi adaptirana: leta 2018 so bili zamenjani kpl. podi in adaptirani obe kopalnici (kpl.). Hiša ima opečnato kritino (mansardni del je izoliran, bakreni žlebovi), 3 slojna termopan okna z zunanjimi roletami in demit fasado (debelina 15cm). Hiša ima vaški vodovod (lastno zajetje pod hribom), električno omrežje (trofazni tok), troprekatno greznico, telefonski priključek (v hiši je priključen internet, do hiše pa je speljan tudi optični kabel) in urejen odvoz smeti.

V pritličnem delu hiše se nahaja predprostor (glavni vhod od zunaj), garaža (vrata na daljinsko upravljanje), shramba za drva, kurilnica (peč na drva in olje, toplotna črpalka za vodo velikosti 300 litrov). V prvi medetaži (dostop po notranjih stopnicah iz pritličja, ali iz zimskega vrta in terase) se nahaja kopalnica (tuš kabina, kopalniški blok, WC, kpl. prenovljena l. 2018), shramba, kuhinja z jedilnico (pečica, steklokeramična plošča, pomivalni stroj, hladilnik, skrinja, leseni del), dnevna soba (kamin). V prvi medetaži je na eni strani urejen izhod na letno teraso, na drugi strani pa v zimski vrt. V drugi medetaži se nahaja kopalnica (masažna kad, kopalniški blok, WC, kpl. prenovljeno l. 2018), dve otroški sobi (ena otroška soba ima urejen izhod na balkon) in spalnica z izhodom na balkon. V tretji medetaži (mansarda) se nahajata dve otroški sobi. V večini so prostori opremljeni in oprema lahko po dogovoru tudi ostane v hiši.

Na posestvu se nahaja še gospodarsko poslopje iz leta 1989, ki obsega delavnico (lahko se uporablja tudi kot garaža) v kateri se nahaja najrazličnejše orodje, ki lahko po dogovoru ostane (industrijski kompresor, kompresor, kosilnice na nitko, motorne žage, tračna žaga,…) in klet (prostor za ozimnico, sodi in preša), gospodarsko poslopje (hlev) iz leta 2003, kjer je urejena shramba za seno, hlev za ovce, koze, krave, prostor za kokoši in prostor za traktor (v poslopju se nahaja traktor z vitlo, cepilnik, becees kosilnica, ki lahko v skladu z dogovorom tudi ostane), ter drvarnica. V obeh gospodarskih poslopjih je napeljana elektrika.

Posestvo odlikuje pozicija (bližina Pohorja, Rogle, Paškega Kozjaka, term Zreče, Vitanja, Celja,…), naravno okolje in to da se posestvo drži skupaj v enem kosu.

Za več informacij in oglede pokličite na 041/741-602

  • da
  • parkirno mesto, dve parkirni mesti
  • balkon, terasa

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: