facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmartno ob Paki

52.000 €
= 14 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3607 m2
  • codeŠifra: PZ00757AN

Podroben opis nepremičnine

ŠMARTNO OB PAKI

Na odlični lokaciji z razgledom (tako v smeri Braslovč, Polzele, kot v smeri proti Šmartnem ob Paki) v Šmartnem ob Paki (od središča Šmartnega ob Paki je zemljišče oddaljeno cca. 2km.) je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 1604m² in vinograd v velikosti 2003m². Sama parcela se nahaja na razgledni lokaciji in je tekom celega dne obsijana s soncem. Parcela se nahaja v naravnem okolju, vendar pa se v bližini nahajajo tudi sosedje, tako da niste popolnoma osamljeni. Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor.... Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

 

Predmetna nepremičnina se nahaja v občini Šmartno ob Paki. Sama občina se nahaja na stičišču treh slikovitih dolin-Šaleške, spodnje in zgornje Savinjske, do katere lahko pridete po dveh glavnih cestnih vpadnicah. Prva opcija je, da s štajerske avtoceste Ljubljana-Maribor zavijete na izvozu Šentrupert proti Letušu, kjer zavoj v desno po slabih dveh kilometrih pripelje do cilja. Ter iz šaleške in koroške smeri, kjer do Šmartnega vodi cesta iz Velenja. V središču Šmartnega ob Paki (hiša je od njega oddaljena cca. 2km) se nahaja trgovski center, pošta, banka, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, šola in vrtec).

Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

 

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

    Hiter kontakt

    Aljaž Nerad

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: