facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Vojnik, Višnja Vas

225.000 €
= 833 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 270 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1030 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1992
 • date_rangeAdaptacija: 2011
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: PH00737MN

Podroben opis nepremičnine

VIŠNJA VAS

Na sončni lokaciji v Višnji vasi pri Vojniku, na zemljišču s skupno velikostjo 1030 m² je naprodaj samostojna stanovanjska hiša, zgrajena l. 1992 (gr. dov l. 1991), ki je lepo vzdrževana in dobro ohranjena. Pred hišo se nahaja lesen nadstrešek v velikosti cca 45 m² za več avtomobilov, pri vrtu je vrtna lopa l. 1997 (za orodje, lahko tudi kot kurnik...) in popolnoma ločena v hrib - zemljo izkopana klet - zemljanka. Do hiše se pripeljete po asfaltirani dovozni poti in na tej strani hiše je nadstrešek za avtomobile, glavni vhod v kletne prostore – pritličje in tudi glavni vhod v stanovansjki del hiše (nekaj stopnic do vhoda). Na drugi strani hiše pa je zemljišče, kjer je terasa, sadno drevje, zelenjavni vrt – ta del zemljišča ima rahel naklon in je tekom dneva obsijan s soncem. Na sami parceli je dovolj prostora za postavitev piknik prostora ( ob hiši je že postavljen – zazidan gril, ki vam omogoča kvalitetno peko in je kombiniran z "drvarnico"), otroškega igrišča,…

Hiša ima etažnost P+1+M in v vsaki etaži cca 90 m² je priključena na 3f elektriko, javni vodovod, 3 prekatno greznico in priklop telefonije. Hiša je redno vzdrževana , gradnja: pritlični del betonski zidaki in seveda hidroizolacija, ostalo modularna opeka + 2 cm zračna zapora + 8 cm porolit + grobi omet, v letu 2011 pa se je uredila demit fasada z 8cm izolacijo na S in 5 cm na J strani hiše. Na strehi je opečnata kritina, l.2008 pa je bil narejen zračni most in kpl izolacija podstrešja. Zunanje stavbno pohištvo je kpl leseno termopan Inles Ribnica. CK je kombinirana peč (drva – olje – Buderus), radiatorski sistem ogrevanja (delno termostatski in delno navadni ventili), dimnik Schiedel 2x fi 20 + 2x zračnik..

Skratka hiša z okolico je lepo urejena in je primerna za takojšnje bivanje, kar lahko vidite na slikah oz se boste sami prepričali na ogledu.

Pritličje v velikosti cca 90 m² obsega garažo (daljinsko odpiranje vrat), shrambo, priročno kuhinjo za vlaganja, vkuhavanje, "domačo mesarijo"....z priročno hladilno komoro – režim do 0 st C, kurilnica, spodnja koplanica (WC, tuš in umivalnik) in utility. V pritlični del se pride "direkt " iz dvorišča, sprednji del je na nivoju dvorišča, zadnji del pa v celoti pod zemljo. V srednjo etažo pridemo po notsranjih stopnicah....

Srednja etaža v velikosti cca 90 m² obsega kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo z krušno pečjo in izhodom na balkon, spalnico, glavni vhod z hodnikom in WC z kopalnico ( tuš, umivalnik, WC, talno gretje + radiator lojtra) in

Mansardni del, ki je delno izdelan in se je izdelal v l. 2008, ter obsega 3 sobe – spalnice – otroške sobe in še neizdelano kopalnico ( vsi priključki pripravljeni).

Vse etaže povezuje notranje stopnišče, spdonji dve plošči sta narejeni kot "polni" plošči, mansardna plošča pa je monta.

Zaradi značilnosti hiše je le ta primerna za družino, ki si želi lepo naravno okolje, je pa tudi možno narediti dva ločena stanovanja. Oprema ki je v hiši je stvar dogovora.

Do hiše se pripeljete po asfaltirani cesti, do bližnjega Vojnika (cca 4 km) pa imate vsega nekaj min vožnje, Vojnik pa vam nudi vse osnovne pogoje za življenje (vrtec, OŠ, trgovina, PTT...). Seveda ne smemo pozabiti na naravno okolje okolice Vojnika, ki vam nudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa (kolesarjenje, sprehodi, pohodi, gobarjenje...) že sama okolica hiše pa vam z vrtom, igriščem, sadovnjakom, zelenico (ki si jo boste seveda uredili po lastnih željah)... nudi užitek v skupnem preživljanju prostega časa v krogu družine, prijateljev, znancev...

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419 ali pošljite mail na milan.nerad@agenti-nep.si. V kolikor morate za nakup hiše prodati svojo nepremičnino, vam bomo z veseljem svetovali ali pomagali pri prodaji.


 

 • 2
 • da
 • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto
 • balkon, terasa
 • radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: