facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

159.000 €
= 837 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 190 m2
 • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje
 • date_rangeZgrajeno: 1878
 • codeŠifra: PS00720PG

Podroben opis nepremičnine

CELJE

Večje stanovanje v centru mesta z lastnim PP. Odlična investicijska priložnost. Pri kupo - prodajnem postopku kupec nima nobenih stroškov!

V centru mesta Celje na Krekovem trgu 8, se prodaja večje 4 sobno stanovanje – poslovni prostor velikosti 190 m² površine dela stavbe (bivalne površine 150 m²), kar zajema tudi 25 m² kletnih prostorov in 15 m² garaže.

Staro - meščanski prostori, ki so v preteklosti bili v uporabi kot poslovni prostori, se nahajajo v visokem pritličju poslovno – stanovanjske stavbe v centru mesta, nasproti železniške postaje. Trenutno se izvaja postopek spremembe namembnosti iz poslovnega v stanovanjski prostor. Na sami stavbi, ki je res nekaj posebnega, je bilo v letu 2020 preko Evropskih sredstev na novo urejena streha in kletni prostori. Parkirnega prostora za stavbo je veliko in je urejen samo za stanovalce, poleg tega pa stanovanju pripada še lastniška garaža.

Stanovanje z visokimi stropi obsega predprostor, manjšo kuhinjo, dva ločena stranišča, balkon, utility in 5 sob – trenutno kot pisarne. Ogrevanje je na zemeljski plin.

Prostore je potrebno v celoti adaptirati in jih je možno preurediti v eno ali dvostanovanjsko enoto, lahko pa jih obdržite kot poslovne prostore. Dostop je urejen iz glavne ulice Krekovega trga ali iz dvorišča za stavbo kjer se nahajajo parkirni prostori.

Lokacija v centru mesta vam omogoča da imate na dosegu dlani vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, PTT, banke, bolnica, tržnica, knjižnica, železniška in avtobusna postaja…). Za sprehode pa vam je na razpolago Savinjsko nabrežje, mestni park in seveda čarobni sprehodi po starem mestnem jedru.

Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen. Cena stanovanja 159.000 € pa več kot opravičuje ponujeno. Kupec ne plača provizije in pri kupo – prodajnem postopku nima nobenih stroškov!

Če vas mika življenje v starem mestnem jedru, če imate radi pridih preteklosti v vaši neposredni bližini vas vabimo, da nas pokličete na 031 504432 (Primož) in si zagotovite ogled stanovanja.

  Hiter kontakt

  Primož Gajšek

  Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: