facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina, Prnek

60.000 €
= 1.091 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 55 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2691 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1992
  • codeŠifra: PH00594AN

Podroben opis nepremičnine

PRNEK

Prodamo dobro ohranjeno hišo v Rogaški Slatini na mirni, sončni lokaciji  z lepim razgledom po bližnji dolini in okoliškem hribovju. Imate pa tudi sosede, tako da niste popolnoma osamljeni, vendar imate dovolj zasebnosti za mirno življenje. Hiša se nahaja na hribu (do katere vodi asfaltirana cesta, ki se pozimi pluži, zadnjih cca. 50 metrov od javne ceste do hiše vodi makadamska pot) in je od Rogaške Slatine oddaljena cca.1km – cca. 15 minut peš ali 3 minute z avtom (šola, pošta, trgovina, zdravilišče...).

Parcela z naklonom je velikosti 2691 m². Na parceli imate zraven hiše  dovolj prostora za vrt, ali za otroško igrišče, piknik prostor,…,. Sama hiša ima dve etaži P+M, skupaj cca. 55m² (mansarda nekaj manj zaradi poševnin). Hiša letnik 1992 je zidana s kvadri, ima fasado (kvadri+5 cm siporeks+ omet), betonske plošče med etažami, streho (valovitka, izolirano podstrešje- steklena volna 15cm.), delno lesena termopan okna, delno navadna lesena, ogrevanje na električne radiatorje (možnost izgradnje sistema centralnega ogrevanja, saj je v hiši dimnik) ima dvo prekatno greznico, je priključena na javni vodovod in elektriko (enofazna elektrika), telefonski priključek (možnost prikopa na optiko- priključek speljan do prvega soseda) in urejen odvoz smeti.

V Pritličnem delu hiše je hodnik, kopalnica (tuš kabina, električni bojler, WC), kuhinja z jedilnico. Po notranjih stopnicah pridete v mansardo, ki obsega: hodnik, otroško sobo in spalnico. V večini so prostori opremljeni in oprema lahko po dogovoru tudi ostane v hiši.

Sama hiša se nahaja v mirnem naravnem okolju in je tekom dneva obsijana s soncem. Skratka hiša se ponaša z enkratno lokacijo v neposredni bližini Rogaške Slatine, kjer se nahajajo javne ustanove, gostinsko trgovski objekti in zdraviliško središče, ki je poznano po izvirih mineralnih vod z zdravilnimi lastnostmi.

Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602 (Aljaž)

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon, francoski balkon, terasa, loggia
  • talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, kurilno olje, utekočinjeni naftni plin, toplovod, ogrevanje z lesno biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: