facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško, Lahov Graben

110.000 €
= 489 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 225 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 16683 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1992
  • date_rangeAdaptacija: 2012
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: PH00464AN

Podroben opis nepremičnine

LAHOV GRABEN

Prodamo dobro ohranjeno hišo v Lahovem Grabnu blizu Jurkloštra v mirnem, neokrnjenem okolju (možnost bio pridelave vrtnin, zelišč,…),  z lepim razgledom po bližnji dolini in okoliškem hribovju. Imate pa tudi sosede, tako da niste popolnoma osamljeni, vendar imate dovolj zasebnosti za mirno življenje. Hiša se nahaja na hribu (do katere vodi asfaltirana cesta, ki se pozimi pluži) in je od Jurkloštra oddaljena cca.5km (šola, pošta, trgovina,...), oddaljenost do Zidanega mosta je cca. 15 km. S svojo lokacijo v bližini Lisce (oddaljenost cca. 1h hoda) navdušuje ljubitelje pohodništva, jadralnega padalstva in ljubitelje preostalih aktivnosti v naravi .

Parcela z naklonom je velikosti 16.683 m², od tega je 5659 m² gozda. Na parceli imate zraven hiše  dovolj prostora za vrt, ali za otroško igrišče, piknik prostor,…, ter lastno vodno zajetje, ki se deli s sosedi. Sama hiša ima tri etaže P+1+M in v vsaki je cca. 75m², oz. skupaj cca. 210m² (mansarda nekaj manj zaradi poševnin), po podatkih GURS-a je 148m² vendar brez mansarde .Hiša letnik 1992 je lepo vzdrževana in po potrebi tudi adaptirana: zamenjana je bila kpl streha (l. 2012, opečnata kritina, zračni most, žlebovi), kpl okna na hiši (2010, lesena termopan, polkna in delno notranji pliseji), hiša pa ima demit fasado (izolacija 5cm). Prav tako ima lastno vodno zajetje, priklopljena je na električno omrežje (trofazni tok), dvoprekatno greznico, telefonski priključek in urejen odvoz smeti.

V Pritličnem delu hiše (zadnji del je v zemlji) je hodnik (vstop skozi PVC vrata), garaža (avtomatska dvižna vrata), kurilnica (peč na drva - l.1992), cisterna za olje in 300l bojler (kombinirano ogrevanje vode, pozimi CK poleti pa sončni kolektorji, ki so na strehi nadstreška za avto pred hišo) shramba, letna kuhinja, družabni prostor, kopalnica (kpl. obnovljena l.2018, tuš kabina, umivalnik) ter letna kuhinja. Po notranjih stopnicah pridete v bivalno etažo (1. nadstropje) in obsega: hodnik, kopalnico z WC (kopalna kad, kopalniški blok), otroška soba, spalnica, kuhinjo z jedilnico, dnevna soba (izhod na balkon). Mansarda ( vanjo pridete po notranjih stopnicah iz prvega nadstropja) obsega hodnik, otroško sobo, kopalnico (tuš kabina, kopalniški blok), spalnico, dnevno sobo (izhod na balkon) in kuhinjo z jedilnico. V večini so prostori opremljeni in oprema lahko po dogovoru tudi ostane v hiši.

Pred hišo je nadstrešek za dva avtomobila, za hišo pa lesena drvarnica oz prostor za vrtno orodje.

Lokacija je tekom dneva obsijana s soncem, hiša se nahaja na cca 400 metrih nadmorske višine, kar vam ponuja življenje v mirnem naravnem okolju.

V račun lahko vzamemo stanovanje v velikosti cca. 50- 60m² v Jurkloštru ali Šentjurju do cca polovične vrednosti hiše (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru).

Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon
  • radiatorsko ogrevanje, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: