facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur, Planina pri Sevnici

50.000 €
= 309 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 161.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 600 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1963
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: PH00320MN

Podroben opis nepremičnine

PLANINA PRI SEVNICI

V idiličnem kraju  Planina pri Sevnici, ki  je poleg Kozjega osrednje naselje Kozjanskega, na skrajnem jugu občine Šentjur in leži na severovzhodnem robu Posavskega hribovja, pod severnim vznožjem Bohorja (1023 m) ter zahodno od Lisce(947 m), med rekama Savinja in Sotla. Kraj leži  na lepi razvodni planoti, ki je presečišče poti proti Šentjurju pri Celju,Rimskim Toplicam, Sevnici in Kozju. Na Planini pri Sevnici je osnovna šola, zdravstveni dom, oddelek vrtca, pošta, cerkev,  bankomat, nekaj trgovin, gostišče, bifeji...Tako do Šentjurja kot do Sevnice vas loči cca 18km, vseeno pa je to kraj,  kjer še nekaj velja »sobivanje z naravo« predvsem pa lokacija, kjer se prodaja stanovanjska hiša. Hiša se nahaja  v »samem centru« kraja z cca 600 m² (odmera zemljišča  se bo naredila po dogovoru od celotnega zemljišča v veliksoti 4019m²), ki vam omogoča, da si poleg hiše  naredite zelenjavni vrt, otroško igrišče, postavite bazen.......Bližnja in daljnja okolica  vam nudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa oz možnosti krajših ali daljših sprehodov, kolesarjenja, pohodništvo, ribolov, obisk term v Laškem, Podčetrtku, Rimske toplice..... ali obiske kulturno zgodovinskih znamenitosti.

Hiša je bila po podatkih GURS-a zgrajena l. 1963 in je potrebna obnovitvenih del. Hiša  je etažnosti P+1+M, je klasično zidana, plošče so betonske, vendar v zadnjem času  ni bilo  narejenih kakšnih obnovitvenih del. Pritličje ki obsega cca 100 m²(vsaka etaža ima cca takšno m²) ima garažo, kurilnico, vinsko klet ( zemlja na tleh), prostor za cisterno za olje in 2x shrambo. Po stopnicah pridemo v medetažni del, kjer je glavni vhod v hišo in nato v nadaljevanju v 1. etažo ki obsega: hodnik, shrambo, ločen WC in kopalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon in dve sobi – spalnici.

V  mansardni  etaži pa imamo 5 soba (ena ima izhod na balkon) in WC.

Hiša ima priključek elektrike, vodo, priklop na javno kanalizacijo.

Skratka na razpolago je takoj vseljiva stanovanjska hiša (in si jo lahko kasneje po potrebi obnavljate), na  sončni lokaciji, ki se nahaja v naselju stanovanjskih hiš.

Možnost imate nakupa poleg stanovansjke hiše kpl zemljišče velikosti 4019 m² in gospodarsko poslopje velikosti cca 80 m² za skupno ceno 129.000 € ali pa samo stavbno zemljišče v velikosti  cca 3500 m² za ceno cca 50.000€

 Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538-419. 

  • da
  • parkirno mesto, več parkirnih mest

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: