facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Dobrovnik, Žitkovci, SZIJARTOHAZA

195.000 €
= 780 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 250 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1258 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1963
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: PH00189PG

Podroben opis nepremičnine

ŽITKOVCI, SZIJARTOHAZA

Neposredno ob Slovensko-Madžarski meji se prodaja posest z dvema popolnoma prenovljenima in opremljenima hišama (2 apartmaja) z veliko pokrito teraso, garažo...

V idilični madžarski vasici Szijartohaza, neposredno ob Slovensko - Madžarski meji se prodaja posest z dvema popolnoma prenovljenima hišama (osrednja hiša + hiša za goste), ki stojita na zemljišču velikosti 1.258 m².

Vasica Szijartohaza je od mejnega prehoda Dolga vas – Redics oddaljena 5 km, ponaša se z nazivom Evropska vas. Sestavljajo jo hiše, katerih arhitektura ohranja tipične krajinske elemente naravne in kulturne dediščine Madžarskega podeželja, hkrati pa je to imeniten kraj za preživljanje počitnic in prostega časa v vsakem letnem času. V vasi trenutno prebiva okoli 30 vaščanov, zato lahko sklepate, da tukaj vlada mir. V naselju vam je na voljo še slovenski mobilni signal, prav tako pa lahko spremljate preko TV-ja tudi slovenske programe.

V glavni enoetažni hiši (Apartma 1), s 113 m² uporabne površine, se nahajajo osrednji dnevni prostor, kuhinja z jedilnico in tri sobe s šestimi ležišči ter velika kopalnica. Vsi prostori so na novo kakovostno opremljeni (višji cenovni razred). Ogrevanje prostorov je kombinacijsko s plinsko pečjo oziroma s kaminom na drva. Poleg hiše se nahaja velika pokrita terasa z zidano pečjo in letno kuhinjo.

Tik ob glavnem objektu se nahaja še manjša hiša (Apartma 2) z osrednjim bivalnim prostorom, kopalnico in dvema sobama. Prostor je lahko hiša za goste ali apartma primeren za oddajo, velikosti 56 m². Prostori so kpl. opremljeni s popolnoma novim pohištvom v starinskem podeželskem stilu, ogrevanje poteka preko električnih radiatorjev. Del stavbe so tudi trije prostori, kolesarnica, garaža in prostor za spravljanje orodje itd. ter dodatno nadstrešek za še en avto.

Na zelenici je tudi manjša s slamo krita hiška, ki lahko služi kot prostor za počitek in zunanje stranišče.

Objekti te posesti so bili zgrajeni leta 1963, vendar leta 2015 v celoti kakovostno adaptirani in opremljeni.

Nepremičnina, do katere dostop je omogočen po javni asfaltirani cesti, je v celoti ograjena in varovana z varnostnim sistemom. Vhod na dvorišče je skozi pomična vrata. Dvorišče ob hiši je na novo tlakovano in skrbno urejeno, nanj lahko parkirate do štiri vozila.

V neposredni bližini imate možnost preživeti svoj čas precej aktivno; na voljo so vam številne kolesarske poti, adrenalinski park, sprehajalne poti… ali pa se spočiti in nabrati novih moči. V okolici (Madžarske ali Slovenije) vam je na voljo veliko termalnih kopališč (Moravske toplice, Lendavske toplice, Lenti, Heviz…). Kulinarika tega predela Slovenije in Madžarske zadovolji še tako zahtevnega gurmana (obiščete lahko vinske kleti, kjer vam bodo postregli domače dobrote in vrhunska vina, lokalne restavracije, čarde ipd.). Do Balatona (»Madžarskega morja«) je vsega 75 km oz. uro vožnje. V vasici prebiva/dopustuje kar nekaj Slovencev in pa tudi Avstrijcev.

Nepremičnino lahko kupite kot investicijsko priložnost zase, najbližje ali pa oddajo. Urejena je tudi spletna stran www.hungaryholidays.net s platformo, ki omogoča uporabnikom rezervacijo.

Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. Več informacij o nepremičnini lahko dobite na spletni strani www.hungaryholidays.net

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Glede na kakovost, lokacijo, urejenost PRIPOROČAM ogled ter morebitni nakup. V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka.

 

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto
  • terasa
  • zemeljski plin, ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Primož Gajšek

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.