facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Škofija

24.000 €
= 1,7 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 13825 m2
  • codeŠifra: 20131001LT7MSMN

Podroben opis nepremičnine

ŠKOFIJA

V lepem naravnem okolju je naprodaj zemljišče v velikosti 13825m², ki po podatkih gursa obsega delno pašnik, njivo, vinograd, pozidano zemljišče in gospodarsko poslopje . Sama lokacija se nahaja cca 6km od Šmarja pri Jelšah v smeri Zibike oz. v kraju Škofije, je pa lahek dostop, saj se zemljišče nahaja v dolini in je obdano z okoliškimi griči. Dostop do parcele je po asfaltirani cesti po dolini in tako imamo direkten dostop na javno cesto. Ob cesti je tudi priklop elektrike in javnega vodovoda, katerega lahko uporabite v primeru, da se boste odločili na že postavljena objekta (uta v velikost 39m² in gospodarski objekt v velikosti 60m²) urediti priklop vode in elektrike.
Na parceli je dovolj prostora, da si uredite vinograd, ki je v preteklosti tam že bil, saj je lokacija obsijana s soncem in primerna za vinograd, v spodnjem delu pa imate dovolj prostora za večji zelenjavni vrt – njivo, sadno drevje, grmovnice, paša za živino...... skratka uredite si lahko majhen »ranč« oz. kmetijo in uživate v pridelavi sadja in zelenjave (seveda v naravnem okolju – bio pridelava).
Poleg tega zemljišča, kjer je prodajna cena 24.000€, je možno dokupit tudi sosednjo zemljišče v velikosti 7769m² po prodajni ceni 13.000€ (posest je ravno tako primerna delno za vinograd, v večjem delu pa za njivo). Skupaj je torej na razpolago cca 2ha (21594m²) veliko posestvo za vse ljubitelje narave in naravne pridelave hrane, vzreje živali (konj, ovc, perjadi....).
Naravne lepote, turistične zanimivosti, termalna kopališča (Podčetrtek, Rog. Slatina) so še dodaten motiv za nakup posestva, saj si boste v teh krajih »spočili« tako duševno kot telesno, pa čeprav si boste omislili mini kmetijo.

    Hiter kontakt

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: