facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Trbovlje

188.000 €
= 1.027 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 183 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 107 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1925
  • date_rangeAdaptacija: 2006
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH00073BH

Podroben opis nepremičnine

TRBOVLJE

poslovno stanovanjska stavba v strogem centru mesta

V središču Trbovelj stoji zanimiva, urejena, vogalna stavba z lepim razgledom in odlično lokacijo za poslovanje (cona A).Samostojna hiša ima tradicijo in vrednoto časa, kjer se je ohranilo ravnovesje med sodobnimi pristopi in avtentičnostjo, ki hiši dodaja poseben pridih. Pri prenovi je hiša vseskozi ohranjala svojo dušo, sedaj pa je tisti čas, ko hiša žal nima več naslednika.

Poslovno-stanovanjska hiša stoji v starem mestnem jedru, neposredno ob glavni enosmerni cesti. Zgrajena je bila "na ključ" za slovensko, podjetno družino in je tiste čase odstopala od tradicionalnih oblik. Hišo je imela vseskozi v lasti in delovanju znana slaščičarska družina, ki je bila po svojem delu znana tudi izven občinskih meja. Hiša je tako kot obrt prehajala iz generacije v generacijo. Slaščice so ostale enako dobre, poslovni del hiše pa se je vseskozi posodabljal in prilagajal trenutnim predpisom, tako da je danes primeren za prav vsako mikro živilsko obrt.

Hiša je bila zgrajena po sistemu K+P+1+M.V nadstropju je stanovanje, ki je po podatkih GURS-a veliko 106,0m². Sestavljeno je iz predsobe, kopalnice z WC-jem, kuhinje z jedilnim kotom, dveh spalnic, dodatnega WC in dnevne sobe. Vse inštalacije (elektro, voda, odtoki) so bile zamenjane 2004. Zunanje stene so izolirane s 5 cm debelim stiroporom. Po lesenem stopnišču se dostopa do mansarde, kjer sta dva večja nedokončana prostora, eden ima izhod na balkon oz. teraso, velikosti 12m². Strop in poševnine so izolirane s 10cm tervolom, na terasi pa je hidro in termo izolacija.

Spodnji, pritlični del je izključno poslovni. Vhod vanj je iz ulice, pripada pa mu tudi pokrita terasa. V slaščičarski delavnici je profesionalna peč s šamotom, vzhajalno komoro, samostoječi spiralno planetarni mešalec, hladilnik za podstavke 60x40, šok komora, premično stojalo za pekač… Delovni pulti, omare in police so INOX, prav tako pomivalni del s dvema koritoma. Kot določajo predpisi, so v tem delu tudi garderoba in sanitarije za osebje. V prostoru, ki je namenjen strankam je hladilna vitrina z dvema predaloma, po meri narejen INOX pult in ostala ustrezna oprema (kavni aparat, mlinček, računalnik, mize, stoli...). V sanitarijah, ki so namenjene strankam so na novo speljani vsi zračniki. Na zahtevo sanitarne službe so v lokalu še pomivalnica in WC, pa tudi vse ostale podrobnosti so morale biti narejene na točno določen način (npr. kako se odpirajo vrata, keramične ploščice, vogalni zaključki itd.). Glede na zahtevo sta tudi dva pomivalna stroja, in sicer enega za kozarce, drugega pa za desertne krožnike.

V kletni etaži je skladišče za živila, skladišče za pijačo (vse police so dvignjene od tal), prostor s hladilno omaro in zamrzovalno omaro, prostor s sladolednim strojem in INOX pomivalnim koritom. V tej etaži stojijo 3 cisterne za kurilno olje, bojler in peč na olje.

Zunanje stavbno pohištvo (vsa okna z roletami, vhodna vrata ,skladiščna vrata) je bilo zamenjano v letu 1998,v tem letu je bila obnovljena tudi fasada. Nova streha je bila nameščena l.1980, prav tako tudi sistem ogrevanja. Izložbena okna so iz l.1995, ostala pa iz leta 2006. V tem letu so bile zamenjane tudi vse instalacije.

Hiša se prodaja z vso opremo. Je takoj vseljiva, v poslovnem delu pa lahko kupec takoj začne z dejavnostjo. Kupec ne plača provizije. Informacije dobite na tel. 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na bostjan.hudomalj@agenti-nep.si.

Hiša je primerna za urejeno, poslovno in tradicionalno usmerjeno družino, ki bo zmogla s svojim znanjem in delom to hišo negovati in razvijati naprej.

  • 2
  • terasa
  • radiatorsko ogrevanje

Hiter kontakt

Boštjan Hudomalj s.p., PE Agenti nepremičnine Zasavje

Morda bi vas zanimalo tudi: