facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško, Veliko Širje

27.000 €
= 39 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 686 m2
  • codeŠifra: PZ00015BH

Podroben opis nepremičnine

VELIKO ŠIRJE

zazidljivo zemljišče na sončni lokaciji

V naselju Širje, ki se razteza nad Zidanim Mostom, na nadmorski višini nekje okrog 450 m, prodamo parcelo v velikosti 686 m². Širje imajo približno 40 prebivalcev. V središču vasi je cerkev, ki so jo zgradili že leta 1747. Od Zidanega Mosta je kraj oddaljen ca. 2,5 km. Do cerkve vozi ob delavnikih tudi šolski avtobus, ki pelje šolarje do Zidanega Mosta oziroma do Rimskih Toplic.

Zemljišče se nahaja neposredno ob glavni asfaltirani cesti. Je v celoti zazidljivo in je že delno komunalno opremljeno. Ima priključek na vaški vodovod, ki je zaenkrat še brezplačen. Ostali priključki so pripeljani do sosednje hiše, ki neposredno meji na zemljišče. Na parceli je stala starejša hiše, ki so jo podrli in zemljišče izravnali. V okolici ni večji dreves ali hribov, ta je le severno od parcele, zato je lokacija izredno sončna in zračna, s pogledom na vzhodni del kumskega pobočja.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez kakršnih koli obremenitev. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posredovanja. Več informacij: 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na bostjan.hudomalj@agenti-nep.si.

    Hiter kontakt

    Boštjan Hudomalj s.p., PE Agenti nepremičnine Zasavje