facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Log - Dragomer, Log pri Brezovici

530.000 €
= 2.325 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 228 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 675 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2016
 • codeŠifra: PH02142BK

Podroben opis nepremičnine

LOG PRI BREZOVICI

SAMOSTOJNA HIŠA,  228 m², v 2. etažah, LOG PRI BREZOVICI
V naselju novejših hiš, na Logu pri Brezovici, prodamo prostorno samostojno hišo. Hiša ima zelo funkcionalen ter je razdeljena na dve ločeni stanovanski enoti. Manjše dvosobno stanovanje z ločenim vhodom v pritličju in prostorno 4 sobno v dveh etažah. Hiša ima 228 m² uporabnih površin v dveh etažah in leži na parceli veliki 675 m². Hiša je bila zgrajena l. 2016. Okolica še ni urejena, kar kupcu omogoča uredtev po lastnih željah. V hiši je potrebno dokončati še nakanj manjših svari, kot so pohodna površina na stopnicah in stopniščna ograja. Hiša ima pretežno južno lego in prostoren v celoti ograjen atrij. Zaradi bližine potrebne infrastrukture je hiša še posebej primerna za družine z otroci.

Površina, razporeditev in lega

 • Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), in obsega skupaj 228 m² stanovanjske površine. 
 • V pritličju se nahajajo:
  • Ločeno 2 sobno stanovanje (52 m²) z ločenim vhodom in je sestavljeno iz: vetrolova, hodnika, koplnice z wc-jem, spalnice in dnevnega prostora s kuhinjo.  
  • Pritlična etaža 4 sobnega stanovanja (43 m²), ki obsega: vetrolov, wc za goste, shrambo, kotlovnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo.
 • V mansardi se nahajajo spalni prostori večjega stanovanja (99 m² + 17 m² balkon), ki obsegajo: hodnik s stopniščem, kopalnico z wc-jem, garderbno sobo, splanico in 3 otroške sobe. Vse sobe imajo izhode na balkona.  

Zemljišče v velikosti 675 m² predstavlja velik vrt / atrij okoli hiše, ki je v celoti ograjen. Zunanja ureditev še ni zaključena, načrtovano pa je tlakovanje dvorišča in dokončna ureditev dvoriščne ograje in ostalega prostora okoli hiše.

Prenove in opremljenost
Sodobna, komfortna dvostanovanjska hiša grajena po standardih energetsko varčne gradnje in nizkih stroškov obratovanja. Stavba je temeljena na nasutem in pilotiranem terenu, klasično grajena z ab nosilno konstrukcijo in nosilnimi opečnatimi zidovi debeline 30 cm, v celoti izolirana s TI ovojem deb. 20 cm in pokrita s kvalitetno Creaton opečnato kritino. Vgrajeno stavbno pohištvo predstavljajo kvalitetna okna s trislojno termopan zasteklitvijo, opremljena s električno vodenimi žaluzijami in komarniki, vhodna Inotherm vrata s ključavnico na prstni odtis ter lesena furnirana vrata v beli barvi in v lesu oreha. Hiša je opremljena s sodobnimi tehnološkimi sistemi oskrbe tehnološke vode iz podzemnega zbiralnika deževnice, ogrevanja in hlajenja ( TČ s talnim razvodom ), prezračevanja in fotovoltaičnimi paneli za pridobivanje električne energije. Priklopljena je na javno omrežje vode, elektrike in IT ter lastno malo čistilno napravo. Hiša je varovana z video nadzornim in alarmnim sistemom, za katerega je predpripravljena vsa potrebna inštalacija. 

Dodatne karakteristike

 • Razpoložljivi priključki: vodovod, kanalizacija, elektrika in optika.
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka.
 • Parkiranje: Pred hišo za večje število vozil.

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura
Log pri Brezovici je manjše, hitro razvijajoče se naselje v Občini Log-Dragomer, ki se nahaja na ravninskem prostoru med državno cesto LJ-Koper in bližnjimi griči v ozadju, sredi poti med Ljubljano in Vrhniko. Lokacija hiše je v urejenem območju stanovanjskih površin ob cesti, z direktnim dostopom na dvorišče. Postaja javnega primestnega prometa, trgovina, šola in zdravstvena ambulanta se nahajajo na razdalji 50-200 m od hiše, vse ostalo pa 10 km stran na Vrhniki.

Ostalo
Vpisana v ZK in vseljiva po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

 • 1

Hiter kontakt

Boštjan Kocjan

Kreativdom d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: