facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Benedikt, Sv. Trije Kralji v Slovenskih Goricah

20.000 €
= 18 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1127 m2
  • codeŠifra: TPBeneNSV

Podroben opis nepremičnine

SV. TRIJE KRALJI V SLOVENSKIH GORICAH

Lepa, sončna in komunalno opremljena gradbena parcela z urejenim dostopom naprodaj v vinogradniških gričih slovenskih goric, nad krajem Benedikt.

Na mirni in sončni lokaciji prodamo stavbno parcelo primerno za gradnjo enodružinske stanovanjske hiše, parcelna številka 371/1, k.o. 518 - Trije Kralji s kvadraturo 1.127 m². Lega zemljišča je južna in se nahaja v gričevnatem predelu slovenskih goric nad krajem Benedikt. Leži na najvišji točki gradbenega dela gričevnatega pobočja z urejenim zemljiško-knjižnim dostopom za vozila in pešce. Je komunalno neopremljena s tem, da je možnost priklopa električnega in vodovodnega omrežja s sosednjega zemljišča, kjer že stoji stanovanjski objekt. Kot lahko razberete, se na vzhodni meji zemljišča nahaja zemljišče s stanovanjsko hišo, na zahodni strani pa so zemljišče prosta objektov. Na severni strani zemljišča se nahaja gozd na južni strani pa sončna elektrarna s sončnimi paneli. Ker je nivo zemljišča višji, kot je nivo spodnjega zemljišča s sončno elektrarno le-ta ne bi smela preveč kvariti lepega vida na prekrasno okolico z griči in dolinami. Dostopna cesta, ki je sedaj bolj kolovozna pot, ima nivo nižji kot gradbena parcel zato bo treba urediti izkop za udoben dostop do zemljišča. Sicer parcela nima nekega močnega naklona kot nižja zemljišča po pobočju seveda pa ta obstaja. Ponudba je za vse tiste, ki imate radi mir in naravo. Lokacija omogoča hiter dostop do kraja Benedikt in nato do Lenarta s povezavo na avtocesto. Prav tako je lokacija zanimiva za tiste, ki imajo redno delo v Avstriji, saj tudi Gornja Radgona ni prav zelo oddaljen kraj. Pri agenciji imamo kopijo lokacijske informacije za gradnjo oziroma obnovo in Vam lahko, na vašo željo, dokument pošljemo po elektronski pošti. Razen služnostne poti, do ostalih zemljišča na robu južne meje zemljišča, nepremičnina nima nikakršnih bremen. Glede stroška prepisa pri notarju ali odvetniku se stranke dogovorita ob dogovoru o nakupu. Strošek agencije v celoti nosi prodajalec. Strošek 2 % davka na promet nepremičnin nosi prodajalec. Vabljeni na ogled. Za dodatna vprašanja ali ogled Vas prosimo, da se obrnete na navedenega nepremičninskega agenta.

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon, francoski balkon, terasa, loggia
  • talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, kurilno olje, utekočinjeni naftni plin, toplovod, ogrevanje z lesno biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Tomaž Poredoš

Nepremičnine SV, Tomaž Poredoš s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: