facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Portorož

287.000 €
= 151 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1905 m2
  • codeŠifra: PZ229012668633GK

Podroben opis nepremičnine

PORTOROŽ

V Pacugu (zaliv med Strunjanom in Fieso) na zanimivi lokaciji na robu zazidljivega pasu, s pogledom na morje prodamo dve povezani parceli v skupni velikosti 1905m2 (Zazidljivo +kmetijsko)

V Pacugu (zaliv med Strunjanom in Fieso) na zanimivi lokaciji na robu zazidljivega pasu, s pogledom na morje prodamo dve povezani parceli v skupni velikosti 1905m². 
Zazidljiva parcela je velika 511m² (nahaja se na območju, kjer je dovoljena gradnja na parcelah od 300m² dalje). Dovoljena je gradnja enostanovanjske hiše. Teren je v naklonu, tako da bi za gradnjo potrebna ustrezno planiranje terena. 
Druga parcela je kmetijsko zemljišče in ima velikost 1394m², ki je razporejenih na terasah in na strmini.
Zemljišči imata orientacijo proti severu. 

Parceli sta dostopni po dobro utrjeni makadamski poti, ki vodi do zadnjih hiš (tik nad parcelo). Tik nad parcelo vodi sprehajalna pot (Strunjan - Piran), ob robu kmetijske parcele pa poteka tudi majhna potka, ki nas v 3 minutah hoda pripelje do mladinskega letovišča Pacug in do tamkajšnje plaže. 

Zemljišče je zaradi lege in naklona nekoliko specifično, novemu lastniku pa bo zagotavljalo prečudovit pogled na morje, mir ter prijetnjše temperature v poletnem času.

Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenjeni pogodbi plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% vrednosti kupnine ter dodatne stroške prodaje v višini 200 EUR +DDV

PropArtus Nepremičnine d.o.o.
Pristaniška 3,
6000 Koper

 

    Hiter kontakt

    Gregor Kuralt Niedermayer

    Market center Omnis d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: