facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Brda, Kozana

295.000 €
= 2.739 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 107.7 m2
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PD229066679AL

Podroben opis nepremičnine

KOZANA

V Goriških brdih prodamo posest velikosti 29.070,0 m2. Posest je sestavljena iz vinogradov, sadovnjakov, stavbišč, gospodarskega poslopja, gozdov, travnikov in stanovanjske stavbe.

V Goriških brdih prodamo posest velikosti 29.070,0 m². Posest je sestavljena iz: njiv (2398m²), sadovnjaka (1299m²), vinogradov (13355m²), travnikov (4996m²), gozd (6713m²), stanovanjske stavbe (52m²), gospodarskega poslopja (57m²), dvorišč (73m²), stavbišče (127m²). Površine so sestavljene iz 20 zemljiških parcel in ene stavbe, ki so locirane na različnih lokacijah.       

Sestavni del posesti je tudi starejša hiša, ki je bila zgrajena v 18. stoletju. Okoli leta 1960 je bila obnovljene, od takrat dalje ostaja v takšnem stanju. Prostori so še opremljeni, gre za zelo staro pohištvo. V kleti, ki je po sami legi v pritličju hiše je mogoče urediti garažo. Prav tako je sestavni del hiše tudi terasa na kateri si lahko uredite prostor z razgledom za preživlajnje prostega časa. Hiša se nahaja v samem središču vasi in ima okoli sebe dovolj prostora za parkirišče. Prav tako je manjši sestavni del hiše tudi atrij, kjer se lahko uredi parkirišče.

Drugi sestavni del posesti so še vinogradi, katere trenutno obdeluje najemnik. Vinogradi ima zelo primeren naklon in so lahko dostopni. Vse površine v okolici se obdelujejo. Nekaj je tudi sadnih dreves.

Posesti pripadajo tudi gozdovi, ki nudijo zalogo lesa za gretje vašega doma v kolikor se uredi primerna infrastruktura v hiši. 

Goriška brda, kjer se posest nahaja, je izjemno razvijajoča se regija, ki z dneva v dan pridobiva na prepoznavnosti v svetu. Goriška brda so znana predvsem po črešnjah, grozdju, marelicah in drugem mediteranskem sadju, ki se prodaja daleč naokoli. Prav tako nudijo vso potrebno infrastrukturo za razvoj vaše poslovne dejavnosti. Goriška brda neposredno mejijo na Italijo. Bližnja mesta so: Benetke, Ronki (letališče), Videm, Trst, Pordenone, Trevisio. 

Edinstveno priložnost! Vabljeni, da nas kontaktirate!

Lp, Alen  

  • da
  • terasa

Hiter kontakt

Alen Leban

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: