facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Dolenjske Toplice

115.000 €
= 79 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1457 m2
  • codeŠifra: PZ00765KM

Podroben opis nepremičnine

DOLENJSKE TOPLICE

V Dolenjskih toplicah,  nad termami in hotelom Balnea posredujemo pri prodaji odlično umeščene zazidljive parcele (sestavljene iz dveh parcel) z lastnim dostopom. Na parceli se že nahajata električni in vodovodni priključek, tako da kupec s tem ne bo imel dodatnih stroškov. Parcela ima izjemen razgled in sončno lego.

Iz lokacijske informacije izhaja, da sta parceli umeščeni v območje stavbnih zemljišč, namenjenih za stanovanjskoo gradnjo, z možnostjo določenih spremljevalnih dejavnosti (po potrebi, kot izhaja iz lokacijske informacije). 

Na parceli je možno zgraditi do dve enostanovanjski hiši ( minimalna gradbena enota je cca 700 m²) in do tri vrstne hiše (minimalna gradbena enota je cca 500m²). Dopustna je tudi gradnja objektov po pogojih za izgradnjo stanovanjskih hiš za izvajanje dovoljenih dejavnosti. Predvidoma je možno graditi 3 etaže, pozidanost s stavbami je dopustna od 20% - 50%.

Za več informacij nas kontaktirajte. Za resne stranke je na voljo tudi lokacijska informacija in potrdilo o namenski rabi.

Odlična lokacija, ugodna cena!

Ena redkih parcel s takim razgledom!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

 

 

 

    Hiter kontakt

    Ksenija Mihajlović

    Market center Omnis d.o.o.