facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Padna

120.000 €
= 1.600 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 75 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 117 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1800
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: PH229012668599MP

Podroben opis nepremičnine

PADNA

Pozdravljeni,

v središču simpatične vasice po imenu Padna (v občini Piran) je naprodaj vmesna vrstna hiša z gospodarskim poslopjem, skupne kvadrature 155 m² (hiša 75 m² in gospodarsko poslopje 80 m²). Objekta sta povezana med seboj preko lastniškega zemljišča v izmeri 117 m². Hiša je priklopljena na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje in nudi ogromen potencial tako za kvalitetno stalno bivanje v njej kot za razvoj turistične dejavnosti. 

Sama vasica Padna se v zadnjih letih močno turistično razvija in postaja vse bolj priljubljena točka med slovenskimi in tujimi turisti. V neposredni okolici namreč ponuja številne sprehajalne ter kolesarske poti. Hkrati pa nudi tudi hitre in dobre povezave do Kopra, Pirana, Portoroža ter do hrvaške obale. Vasica ima zasedene vse nastanitvene kapacitete in močno kliče po razvoju novih kapacitet.

Oba objekta sta potrebna temeljite obnove, kar novemu lastniku omogoča, da si notranje prostore preuredi po lastnih željah. Iz nekaterih spalnic v hiši se ponuja čudovit pogled na vinograde in oljčnike na sosednjem gričevju, kar omogoča dodaten mir in sprostitev. 

Novemu kupcu nepremičnine se ponuja tudi možnost odkupa dodatnih zemljišč v okolici vasi.

Zemljiškoknjižno urejeno in vseljivo po dogovoru.

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Keller Williams nepremičninska družba z več kot 30 agenti pokriva območje celotne Slovenije, po vsem svetu pa ima več kot 188.000 partnerjev.

Pomagamo vam tudi pri urejanju financiranja.

Še več naše ponudbe si lahko ogledate na www.kwslovenia.com.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

ZK stanje: urejeno

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna davek na promet z nepremičninami v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatni stroškov prodaje v višini 200,00 EUR + DDV.

 

  Hiter kontakt

  Milivoj Požlep

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: