facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Hoče - Slivnica, Zgornje hoče

675.000 €
= 1.706 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 395.6 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1611 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1989
  • codeŠifra: PH4646570BJ

Podroben opis nepremičnine

ZGORNJE HOČE

Pozdravljeni,

predstavljam vam veliko samostojno hišo v Zgornjih Hočah. Hiša se nahaja v idiličnem okolju ob vznožju zelenega Pohorja.

KJE: cca 10 km iz centra mesta – neposredna bližina Pohorja, šole, trgovin in avtobusne postaje. 

OBJEKTIVNI PODATKI: Samostojna hiša je bila po podatkih Gurs-a grajena leta 1989 vendar je bila obnovljena. Gre za večjo hišo etažnosti K+P+M. Hiša je nekoliko odmaknjena od ceste, dostop je preko lastnega mostu. Zaščitena je z ograjo na daljinsko zapiranje/odpiranje ter z živo mejo. Je v celoti podkletena (175 m²), ima dva velika parkinga, jedilnico, sanitarije, kopalnico, garderobo in manjše skladišče. Pritličje obsega 117 m² zaprtih prostorov z veliko teraso ( 55 m²). V pritličju se nahaja moderno opremljena kuhinja z jedilnim prostorom, velika dnevna soba z kaminom, dve spalnici, WC, kopalnica in pralnica. V zgornje nadstropje se lahko pride preko dvojnih lesenih stopnic, tako iz dnevne sobe kot tudi iz stopnišča v predsobi. Stavba je opečne gradnje, streha je lesena dvokapnica, kritina je opečna, fasada je Demit, okna so PVC termopan zasteklitev, notranja vrata so lesena s skritimi tečaji. Ogrevanje je z vgrajeno toplotno črpalko za sanitarno vodo ter z toplotno črpalko za ogrevanje. Možno pa je tudi ogrevanje na kurilnio olje (peč Buderus v kleti ). Na voljo so tudi vgrajene klima naprave, tako zgoraj kot spodaj. Tla v kleti so obložena s keramičnimi ploščicami, v pritličju je položen klasičen parket (v ladijskem stilu), v mansardi pa je lamelni parket.  Hiša je priključena na javno kanalizacijo in na vse ostale priključke. 

Zemljišče je pol ravno in obsega skupaj 1.611 m², na njem pa se ob pokritem paviljonu z sedežno garnituro ter z vrtno lopo še manjši ribnik. Hiša je zelo dobro vzdrževana in se nahaja na dobri lokaciji, saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura.

Prodaja se opremljena oz. po dogovoru. Nepremičnino si lahko ogledate tudi virtualno.

Vabim vas, da se spoznamo in si skupaj pogledamo to zanimivo nepremičnino.

Lep pozdrav, Boris

  • 2
  • da
  • balkon, terasa
  • radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Boris Ješovnik

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: