facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica, Pesnica pri Mariboru

79.000 €
= 41 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1935 m2
  • codeŠifra: PZ4646577DL

Podroben opis nepremičnine

PESNICA PRI MARIBORU

Pozdravljeni,

predstavljamo vam veliko zazidljivo zemljišče na sončni in mirni lokaciji v okolici Maribora.

KJE: Pesnica pri Mariboru

OBJEKTIVNI PODATKI: Zemljišče v skupni izmeri 1935 m², sestavljeno iz dveh parcel (1187 m² in 748 m²), se nahaja v mirnem okolišu, na redko poseljenem naselju stanovanjskih hiš . Parcela je pravokotne oblike , del pacele je raven, večji del leži pod ne prevelikim naklonom ter ima lasten dostop iz javne ceste, ob kateri poteka vsa pomembnejša komunalna infrastruktura. Elektrika je speljana na parcelo, Vodovod in kabelski priključek poteka vzporedno s cesto ob parceli, za odpadne vodena je predvidena greznica. Cesta se bo dala v javno dobro (postopek že v teku), kar pomeni, da bo za vzdrževanje le te skrbela Občina Pesnica.

Komunalni prispevek je poravnan. Za parcelo obstaja tudi gradbeno dovoljenje za gradnjo enostanovanjske hiše z dvokapnico (GD je poteklo, saj se gradnja ni pričela v roku, v kolikor pa se stranka odloči za gradnjo po predvidenem dovoljenju, ki ga je potrebno podaljšati, pa prihrani stroške projektne dokumentacije).

Sama lokacija je zelo privlačna, primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa biti v bližini mesta. Do centra mesta vas loči 10 minut vožnje z avtomobilom. Parcela stoji na dvignjeni sončni lokaciji s čudovitim pogledom na okoliško pokrajino.

Dosegljivost za oglede: po predhodnem dogovoru

Vaš Atrium nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Denis Luthar

    Market center Omnis d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: