facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne

765.405 €
= 1.463 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 523 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 392 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: PH55KO

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  NOVOGRADNJA

   V Zgornjih Gameljnah posredujemo pri prodaji dvostanovanjske nadstandardne vile, zasnovane kot štiri etažni objekt K+P+1N+T.

  Razporeditev po etažah:

  V kleti dve parkirni mesti, shramba, prostor za kolesa ali motorje,

  v pritličju dnevni prostori z izhodom na severni in južni atrij,

  v nadstropju spalnice z južno teraso in terasno etažo, ki bo ograjena in pohodna s pripravljenimi inštalacijami za letno kuhinjo in jakuzzi.

  Vse etaže v objektu bodo povezane s stopniščem, zunanjim balkonom in po potrebi tudi z dvigalom.

  Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Šmarna gora, Rašica in sprehajalne poti ob Gameljščici). Okolica je stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabih 15 minut. Do avtoceste Ljubljana- Kranj je 800m do postajališča LPP 90 m, do Črnuč pa slabih 5 minut. 

  Dostop do vile po privatni cesti. Okolica bo ograjena, ločene zelene površine na katerih bo severni in  južni atrij. Poskrbljeno bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim. Na zunanja parkirišča ob vili bo dostop dovoljen le povabljenim.

  • Energetska učinkovitost objekta

  Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom(rekuperacija)    Okna so troslojna in zadostujejo vsem normativom energijske učinkovitosti. Glavna vhodna vrata bodo toplotno izolativna in protivlomna. Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bosta stanovanji opremljeni s sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji.   V vseh prostorih stanovanja bo ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še s stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za klimatsko napravo.

  • Pametne instalacije

  Vsaka stanovanjska enota bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

  • Individualna poraba vezana na stanovanja

  Shrambe v kleti bodo opremljene z vtičnicami, katerih električna poraba bo vezana na merilno mesto v stanovanjski enoti. Na isto merilno mesto bo priključena tudi  pred instalacija, ki bo omogočala kasnejšo izvedbo posameznih priključkov za polnjenje električnih vozil. 

  Tehnični opis

  Gradnja je klasična, opečna povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi. Objekt ima visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo.
  Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom s posipom in nasutjem iz prodca v centralnem delu je tlakovana z keramiko.
  Fasada objekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno grafitni barvi.
  Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Ogrevalna enota je kombinacija toplotne črpalke in sončnih kolektorjev.
  Prezračevanje bo izvedeno preko kakovostne prezračevalne naprave z mikrofiltri-rekuperacijo, ki bo zagotavljala stalen dotok svežega zraka očiščenega in ogretega z toploto odpadnega zraka. Pametna instalacija bo uravnavala vse parametre ogrevanja, prezračevanja, senčenja razsvetljave, domofona in varovanja objekta. V sistem bodo vključeni tudi javljalniki požara in kamere. Sistem v celoti zagotavlja bivalno udobje pri minimalni porabi energije.
  Vsaka enota ima ločen merilni števec za elektriko, vodo in ogrevanje.
  Okna, drsne stene in balkonska vrata so v nadstandardni PVC  v kombinaciji s troslojno zasteklitvijo. Okna in balkonska vrata bodo imela zunanje žaluzije z elektro pogonom v grafitni barvi, določeni segmenti oken, balkonskih vrat in panoramskih sten, ki se odpirajo pa imajo vgrajene komarnike.
  Predelne stene v stanovanjih so klasične zidane.
  Svetla višina stropov v stanovanjih je 3,00 m.
  Vhodna vrata v stanovanja so kvalitetna, proti-vlomna, proti-hrupna in proti-požarna.
  Notranja vrata v stanovanjih so lesena, v osnovi bele barve, s skritimi tečaji in magnetnimi ključavnicami.
  Zaključni pod v večini prostorov stanovanja je lakiran ali oljen panelni hrastov parket z zaključnimi letvami. V sanitarijah, kopalnicah in na terasah je pod iz keramike. V vhodni avli, na stopnišču in na severnih balkonih so tla obložena z naravnim kamnom.
  Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Tuš kabine v kopalnicah so tlakovane s talno keramiko. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.
  Balkoni in lože stanovanj so obložene s keramiko. Ograja balkonov je na ravnih segmentih steklena.
  Atriji  pritličnih stanovanj so sestavljeni iz dela, ki predstavlja teraso obloženo s keramiko, delno pa so zatravljeni. Atriji bodo ograjeni z ograjo in ozelenjeni.  Garažna vreta so lamelna na motorni pogon. Dvoriščna vrata so kovinska prašno lakirana na motorni pogon.                                                                          

  Za več informacij smo vam na voljo.

   

  Hiter kontakt

  Ksenija Obed

  Ljubljana nepremicnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: