facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

130.000 €
= 149 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 875 m2
  • codeŠifra: PP891619

Podroben opis nepremičnine

Osnovno o nepremičnini: Nepozidano stavbno zemljišče v neposredni bližini centra Maribora, z že izdelano idejno zasnovo za gradnjo večstanovanjskega objekta (trojčka), predstavlja zaradi redkosti in velikega povpraševanja po tovrstnih novogradnjah, odlično investicijsko priložnost. 

Lokacija: 

Lokacijo, ki je odmaknjena od mestnega vrveža, čeprav se nahaja le pet minut vožnje iz centra Maribora, odlikuje odlična prometna povezanost (neposredna povezava do avtocestnih priključkov, železniško in avtobusno postajališče), bližina mestnih vpadnic pa nudi enostaven in hiter dostop do pešcone oz. mestnega jedra na eni, ter oddiha v naravi in priljubljenega Mariborskega Pohorja na drugi strani. Vsa potrebna infrastruktura, kot tudi vsi večji lokalni nakupovalni centri, so od hiše oddaljeni le nekaj minut vožnje (vrtec, šola, trgovine, pošta, lekarna, Europark, Mercator center, zdravstvene ustanove, idr.).

Dodatne informacije: Predmetni projekt, začrtan na lepo pravokotno oblikovani parceli, ki se nahaja v osrčju novogradenj ter je na eni strani obdan z dvema novima dvojčkoma ter blokom z atrijskimi stanovanji na drugi strani, predstavlja zaključek idejne zasnove manjše, moderno urejene, ulice v nastajanju.

Do parcele je urejen novi asfaltiran dovoz, sama parcela je komunalno opremljena. Na njej se tako že nahaja kanalizacija, voda elektrika, predpriprava za internet ter lovilec olj na parkirišču za avtomobile, kjer so predvideni nadstreški za vozila in ponikovalnica za deževnico. Lastnik prav tako že razpolaga z izdelanim PGD načrtom (izgradnja trojčka s pripadajočimi zemljišči, shrambami in pokritim parkirnim prostorom).

Za več informacij o zemljišču nas kontaktirajte (pregled zemljišča, lokacija, komunalna oprema, predlog za investitorje - umestitev na zemljišče, seznami kvadratur in vizualizacije ali morebitno vprašanje). V primeru resnega interesa organiziramo tudi ogled zemljišča v naravi in/ali brezplačen posvet z lastnikom oz. s projektanti.

 

Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Oglede in sestanke izvajamo v skladu z določili NIJZ in le po predhodni najavi. 

 

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: