facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ormož, Jastrebci

60.000 €
= 15,4 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3888 m2
  • codeŠifra: P7-2022

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkGreznicacheckTelefoncheckKabelski priklj.

Podroben opis nepremičnine

Pod vrhom Koga, se na čudoviti sončni legi, na soncu razvaja in uživa v izjemnem razgledu, gradbeno in kmetijsko zemljišče, kjer je lahko kmalu vaš novi dom.

Celoto sestavljata kmetijsko zemljišče z zasajenim in skrbno negovanim vinogradom (3.641 m2) ter gradbeno zemljišče (247 m2), kjer že stoji objekt s kletnimi prostori. Objekt je bil zgrajen kot osnova za postavitev montažne hiše Marles Maja ali podobne stanovanjske hiše. Objekt je grajen iz opeke in betona. Tloris sestavljajo kletni prostori, wc in pomožni prostori.

Bistvene prednosti parcele sta njeni lokacija in lega. Na dlani imate okoliške griče vse do Pohorja na eni strani ter ravnico do Varaždina in naprej na drugi strani. Parcela je položna in se le toliko vzpenja, da je v celoti izkoriščena čudovita lega in razgled. Peš so v nekaj minutkah dosegljivi šola, vrtec, trgovina, cerkev,... Do parcele pripelje asfaltna cesta, ki je odlično vzdrževana v vseh letnih časih. Do Ptuja in Varaždina je vsega pol urice, ter prav tako do avtocestnega izvoza.

V Kolikor iščete mir, lepo in zdravo okolje, si to ponudbo morate ogledati. Vabljeni na ogled. In če ste že na Kogu, seveda na zdravje vsaj z enim kozarčkom.

Hiter kontakt

Rajko Šimonka

Prips nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: