facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, SLOMŠKOV TRG - MESTNO JEDRO

350.000 €
= 1.311 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 267 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 133 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • date_rangeAdaptacija: 2009

Podroben opis nepremičnine

CELJE, SLOMŠKOV TRG - MESTNO JEDRO

K+P+1+M,garaža, leto prenove:2008 streha, 2009 celotna mansarda in prvo nadstropje, 2017 pritličje. Odlična lokacija v mestnem jedru, možnost turistične dejavnosti (soba z posteljami že obstaja).Hiša ima v pritličju tudi poslovni prostor.

Prodamo zelo lep poslovno stanovanjski objekt na zelo lepi lokaciji ob reki Savinji na Slomškovem trgu. Objekt je lociran tik ob mestnem parku, s pogledom na Celjski grad, Anski vrh in cerkev Sv.Daniela.

Hiša je bila obnovljena v več fazah:streha let a 2008, obnovljena mansarda (elektrika, vodovod,CK,obnova dimnika kjer je možno dogrevanje na kamin,) prvo nadstropje je bilo obnovljeno leta 2009 ter pritličje leta 2017. Mansardni prostorv v izmeri 80 m², je v celoti odprt in ima ohranjeno celotno staro ostrešje in tla.Poleg manjše kopalnice ima tudi manjšo čajno kuhinjo  in zelo spominja na francoske domove.

V prvem nadstropju je ohranjeno veliko meščansko stanovanje v izmeri 80 m²,s pripadajočim večjim balkonom, ki zajema:veliko kopalnico(cca 10 m²), večjo sobo(32 m²), manjšo vogalno sobo (15m²)kuhinjo (15m²) ter bivalni hodnik. V pritličju je na novo izdelana manjša kopalnica z ločenim wc-jem, manjša čajna kuhinja, prostor za shranjevanje (cca.20m²), večja soba(cca.25m²)manjša vogalna soba(cca.15m²), soba z osmimi ležišči (15m²) ter hodnik z starimi in restavriranimi starimi kamnitimi ploščicami in stenami.V prostorih so tla prekrita z lesom in ploščicami.Iz pritličja je tudi izhod na notranje dvorišče.Klet je v izmeri 12 m² in je v fazi prenove. Vse tri enote so urejene, kot posamezne bivalne enote, ki jih povezuje hodnik in stopnišče(lesene restavrirane stopnice)

Vabljeni na ogled naše Facebook strani, ki jo lahko tudi všečkate in boste sproti obveščeni o novi ponudbi. FB: Real-fin in na naš Instgram profil (Real fin), kjer boste lahko videli tudi video predstavitve.

    Hiter kontakt

    Real-fin posredovanje z nepremičninami d.o.o. PE Celje

    Morda bi vas zanimalo tudi: