facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Podlehnik

94.500 €
= 1.125 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 84 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 7382 m2
 • tabŠt. spalnic: 3
 • date_rangeZgrajeno: 2011
 • reorderStanje: Novejša gradnja
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 1392

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  popolni odmik, narava, mir

  Ptuj, Podlehnik, Zg. Gruškovje

  Manjša hiša se nahaja sred Haloških gričev v naselju Zgornje Gruškovje, v občini Podlehnik.

   

  Hiša obsega vhod – hodnik iz katerega vstopamo v kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo, kopalnico, izkoriščen prostor pod stopnicami, stopnišče nas vodi v mansardo, kjer so tri sobe. Po tleh v pritličju ter stopnicah kamen (Granit), v sanitarijah keramika, sobe v mansardi v laminatu. Urejene napeljave za elektriko, vodovod, pretočno greznico, prav tako urejena napeljava za telefon. Za ogrevanje izvedena napeljava, pripravljena na montažo radiatorjev ter peči. Vhod hiše obrnjen v smeri JZ, tako, da gre za odprto, sončno lego, v objemu narave.

   

  Hiša je klasične opečne gradnje, dokončana v letu 2011, še ne vseljena, etažnosti P+M, z lesenim ostrešjem, krita z opečno kritino, vgrajeno ima stavbno pohištvo, v PVC, dvoslojni izvedbi, ter roletami, izvedena 10 cm izolacijska fasada »Demit«.

  Ob hiši stoji vinska klet v tlorisu 21 m2, z leseno nadgradnjo, v tlorisu 19 m2, kot brunarica, kjer sta dva prostora, shramba ter velik prostor za druženje.

   

  Vse je res lepo in skrbno dodelano, tudi samo dvorišče. Onstran hiše možnost za vrt, vinograd, v naravi preostalo pašnik, zasajenih nekaj sadnih dreves, tudi nekaj gozda.

  Lokacija je odlična, gre torej za popolni umik v naravo, mir, z dobro prometno povezanostjo do Podlehnika, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura, prav tako ste hitro do avtoceste. Dostop po občinski cesti, zadnji odsek utrjena cesta.

  Ogledi možni v začetku aprila.

   

  Kupec prost plačila za posredovanje.

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: