facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

2.100 €

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 110 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2021
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 106228-51

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri oodaji popolnoma prenovljenega velikega, prostornega, svetlega 4-sobnega stanovanja, ki obsega hodnik, veliko dnevno sobo, ki se povezuje z veliko kuhinjo-jedilnico. Kuhinja je v celoti na novo opremljena. Iz stanovanja je možen direkten izhod na meščanski vrt, ki pripada hiši. V veliki kopalnici z oknom so tuš, stranišče, bide, umivalnik ter pripravljeni prostor (niša z vzidano vmesno polico) za pomivalni in sušilni stroj. V stanovanju je tudi ločeno manjše stranišče za goste. Tri samostojne sobe lahko služijo kot spalnice, ali pa sta dve od njih spalnici, tretja, ki je nekoliko manjša, pa delovni kabinet. V predprostoru pred sobami je urejen garderobni prostor z novimi omarami. Stanovanje je bilo preurejeno po načrtih arhitekta, prevladujoča barva je bela (talne obloge, zidovi), kar omogoča dodatke in končno ureditev po željah najemnika. V stanovanju so trenutno poleg omenjenih garderobnih prostorov v celoti in na novo opremljeni kuhinja in sanitarije.

Po dogovoru lahko najemnik sobe opremi s svojim pohištvom, ali pa lahko sobe z osnovnim pohištvom opremimo tudi mi. (Od nujnega pohištva manjkajo: jedilna miza s stoli, sedežna garnitura, TV omarica, postelje, eventualno pisalna/e miza/e.)

Če bi najemnik to želel, lahko dnevno sobo opremimo z antično jedilnico.

Želja najemodajalca je, da se stanovanje odda za minimalno obdobje 1 leta. Predvideni sta dve varščini. 

Najemodajalec krije stroške posredovanja. Najemnik krije stroške priprave najemne pogodbe, pripravo primopredajnega zapisnika, tj. 1000 Eur.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Alja Švarc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: