facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Goriška, Kanal ob Soči, Ročinj

48.000 €
= 105 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 458 m2
  • codeŠifra: PP1346121996

Podroben opis nepremičnine

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 458 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 458 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja. Nahaja se v neposredni bližini reke Soče na sončni legi na pobočju. Ob zemljišču se nahaja dovozna cesta, ki bo v kratkem asfaltirana.

Idejna zasnova hiš upošteva naklon terena in zasnovo povezuje s skupnim kamnitim opornim

zidom. Ta nudi zasebnost in skupaj s tradicionalnimi opečnimi strešniki sovpada z značilno primorsko podobo. Gre za tri različne tipologije, vsaka od njih nudi svojevrsten ambient. Posamezna hiša lahko deluje kot enostanovanjski objekt, vikend ali kot investicija, saj ima območje velik turistični potencial.

Hiša 3 je predvidena na zemljišču velikosti 458 m2. Hiša sledi specifični obliki dane parcele. S prelomom se objekt deli na dva dela. Večji, odprti bivalni del, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba, se odpirajo na trikoten vrt. Drugi del je zasnovan v dveh nadstropjih. Spodaj se nahajajo spalnica, kopalnica, vetrolov ter servisni prostori, zgoraj pa otroške spalnice in kopalnica. Del hiše se skrije v teren, drugi pa s svojo podobo in materialnostjo spominja na klasično primorsko hišo.

Bruto tlorisna površina predvidenega objekta znaša 156 m2, neto površina pa 114,8 m2.

V ceno zemljišča z idejnim projektom je všteto tudi sodelovanje z arhitekturnim birojem, ki ga je izdelalo. Izdelava dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in minimalne spremembe so vštete v ceno.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

 

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Tamara Gostiša

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: