facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, BLIZU CENTRA

95.000 €
= 792 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 120 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1895
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: B227

Podroben opis nepremičnine

KOČEVJE, BLIZU CENTRA

KOČEVJE – BLIZU CENTRA, HIŠA Z DVEMI STANOVANJI IN DODATNIM OBJEKTOM, prodamo

V Kočevju prodamo hišo (K+P) z dvemi, lahko čisto ločenimi stanovanji, (možnost ureditve še tretjega, ali povečanja obstoječega dela stavbe) uporabne stanovanjske površine 80 m² ( + kletni prostori podobne kvadrature) po podatkih geodetske uprave zgrajeno leta 1895, na ravni, sončni parceli v izmeri cca 360 m². Objekt je bil delno prenovljen pred kratkim (inštalacije, okna, streha, fasada, sanitarije, hodnik) delno je potreben osvežitve , oziroma prenove (podi, nekaj notranjih vrat, pleskanje zidov v sobah in kuhinji, kleti...). Sicer je objekt sproti vzdrževan in v solidnem stanju, ter takoj vseljiv. Poleg hiše je pomožni objekt v izmeri 35 m² (možnost urediti še eno manjšo bivalno enoto) s svojo hišno številko in svojo parcelo 122 m², ter nadstrešek za avto. Skupna kvadratura ponujenih stanovanjskih površin s kletjo, nadstreškom in pomožnim objektom torej znaša cca 220 m² in dopušča ureditev štirih stanovanjskih enot z lastnimi ločenimi vhodi.

Primarno ogrevanje je centralno-etažna peč na trda goriva – pelete, poleg tega je v kuhinji še kaminska peč, v spalnici pa tudi še dva električna IR panela. Vsa infrastruktura v bližini (pet minut peš do centra Kočevja).

Objekt je priključen na optično, električno in vodovodno omrežje in greznico. Kanalizacija predvidena v kratkem.

Objekt ima uporabno dovoljenje.

Primerno tudi kot investicija za oddajanje, ali družino, ki potrebuje več ločenih stanovanje z lastnimi vhodi.

Cena za vse skupaj: 95.000,00 EUR

Koda: B 227

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: