facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Duplek, Vurberk

890.000 €
= 3,1 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 290289 m2

Podroben opis nepremičnine

VURBERK

Na idilični lokaciji na južnem delu Slovenskih Goric se v Vurbergu nahaja čudovito posestvo. Posestvo se nahaja v neposredni bližini obrežja Drave med Ptujem in Mariborom ter obsega zemljišče velikosti 29 hektarjev v enem kosu. Na posestvu se nahajajo griči, ki ponujajo čudovite razglede. Pretežni del posestva ima ugodno južno lego in bo navdušilo vse, ki si želijo priložnosti v vinogradništvu. Na posestvu se nahaja več stanovanjskih stavb, ki nudijo možnost za turizem in investicijo.

Na idilični lokaciji na južnem delu Slovenskih Goric se v Vurbergu nahaja čudovito posestvo.

Posestvo se nahaja v neposredni bližini obrežja Drave med Ptujem in Mariborom ter obsega zemljišče velikosti 29 hektarjev v enem kosu. Na posestvu se nahajajo vinogradi in griči, ki ponujajo čudovite razglede. Pretežni del posestva ima ugodno južno lego in bo navdušilo vse, ki si želijo priložnosti v vinogradništvu.

V bližini je vrsta možnosti za rekreacijo, hojo na bližnje okolišče vrhove, gorsko in cestno kolesarjenje po idilični pokrajini. Seveda v okolici ne manjka bogate kulturne dediščine. Bližnji mesti Ptuj in Maribor nudita tudi enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture. Ptuj, eno najstarejših mest v Sloveniji, skriva vrsto kulturnih znamenitosti iz obdobja mlajše kamene dobe in Antike, ko se je iz vojaškega tabora razvila rimska utrdba Poetovio. Prav tako danes Ptuj zaznamuje srednjeveški del mesta, ki sloni ob vznožju Grajskega griča. 

Na posestvu se nahaja več stanovanjskih stavb, ki nudijo možnost za enovito kombinacijo hotelskega luksuza v manjših vilah oziroma depandansah. Ureditev turistične dejavnosti se na posestvu lahko razširi z vrhunsko kulinariko, welness centrom in vinsko kletjo.Obronki Drave skrivajo podeželje gostoljubnih ljudi, bogate etnološke in kulturne dediščine, vinotočev in prelepe pokrajine. Vse to se nudi možnosti za elitni turizem in je naložba za danes, kot tudi za prihodnje rodove.

Posestvo nudi izjemno priložnost za ljudi z vizijo. Izjemna lokacija in vinoroden okoliš bo prava izbira za vse, ki si želijo najvišjo mero udobja in miru. Urejena okolica bo seveda navdušila tudi vse ljubitelje rekreacije in športnih aktivnosti.

    Hiter kontakt

    Rok Oberč

    Rocco nepremičnine d.o.o.