facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice, Suhi Vrh

300.000 €
= 12,4 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 24200 m2

Podroben opis nepremičnine

SUHI VRH

Na izjemni lokaciji v Prekmurju se nahaja zemljišče z izjemnim potencialom. Zemljišče z izdelanim projektom za edinstven kamp, ki bo drugačen, zanimiv in izviren, se razteza na skoraj 2,5 hektarja. Zemljišča obsegajo 4.000 m2 stavbnih zemljišč, več kot 1000 m2 gozda, ter 19.000 m2 kmetijskih zemljišč.

Kamp je namenjen različmnim obiskovalcem saj se bo v njem našlo za vsakogar nekaj drugačnega. Zazidlivi del zemljišča bo zaznamovan z raznovrstnimi grajenimi strukturami, ki bodo združevale tako raznovrstna prenočišča kot skupne prostore.

Skupni prostori zajemajo jedilnico, prostor za druženje, prostor za piknik, manjši bar, ter servisni del z recepcijo in sanitarijami. Prav tako je urejen prostor za druženje v središču vinograda, na obrobju kampa pa se nahajajo tudi športno-rekreacijske površine, ter bazen. V celotnem kampu je urejena krajinska ureditev s potmi, osvetlitvijo in zasaditvijo, ki se podajo celostni zasnovi projekta, ki temelji na ureditvi, ki se zlije z okoljem, vendar odstopa od vsakdanjega in je drugačno. Prav posebno noto bodo zagotovo prispevali tudi skupni prostori za druženje ob vodi, ter ob ognju.

Pri arhitekturi se ohranja vključevanje značilnih naravnih materialov kot so les, slama, blato in glina, z njimi pa se naredi nekaj več in vnaša izvirnost materialov in oblik.

Raznovrstne tipologije nastanitvenih prostorov v kampu ustvarjajo raznolikost in pestrost. Prenočišče bodo tako gosti našli v zemljankah, glamping šotorih s teraso, premičnih hišicah, drevesnih hiškah, iglu šotorih in šotorih v zraku. Prav vsaka od teh enot bo nudila, drugačno, svojevrstno izkušnjo. Del prostora bo urejen tudi v prostor za avtodome in prostore za kampiranje. Prostori tako nudijo velik razpon od vrhunskega udobja v zemljankah in premičnih hišicah, pa vse do minimalizma in največjega prostnega stika z naravo v drevesnem šotoru-kokonu.

Lokacija v bližini Murske Sobote, Moravskih toplic, golf centra, vinskih kleti, pustolovskega in doživljajskega parka, ter neizmernih lepot narave nudi vrhunsko priložnost za turistično dejavnost. Prekmurje navdušuje z bogato kulturno dediščino, ter z neizmernimi lepotami narave, ki bodo prepričale vse generacije in navdušene športnike.

    Hiter kontakt

    Rok Oberč

    Rocco nepremičnine d.o.o.