facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

400 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 50 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/1
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: OS00809MN

Podroben opis nepremičnine

GABRCE

V objemu narave v kraju Gabrce v občini Rogaška Slatina, se oddaja del hiše (levi del gledano iz sprednje strani). Hiša je narejena v objemu narave in zajema dva manjša stanovanja – apartmaja in eden od teh se dolgoročno oddaja (drugega bo imel lastnik za svoje potrebe). Samo stanovanje je 2,5 sobno in kpl opremljeno. Stanovanje vključno z vso opremo je bilo finalizirano in opremljeno v l 2021/2022, tako da boste dejansko prvi, ki boste prebivali v stanovanju. Iz slik je razvidno tako razporeditev stanovanja, kot tudi lega hiše. Ogrevanje je urejeno z električnimi radiatorji, za prijetne poletne dni pa bo poskrbela klima.

Sama lokacija je na lepi razgledni točki po bližnji in daljni okolici od lokalne ceste proti Podčetrtku pa je oddaljena cca 3 km, od Podčetrtka pa cca 7 km, 6 km od Rogaške slatine.....skratka lokacija vam omogoča bivanje v mirnem okolju, vse potrebne institucije (vrtec, šola, trgovina, zdr. dom, PTT, banka.....) pa imate v bližnjih večjih krajih. V bližini cca 300m so sosedi, tako da niste popolnoma na samem.

Del hiške se oddaja za 400€/mesec + stroški. Pogoj najema: plačilo 2x varščina in tekoča najemnina pred vselitvijo. Najemnik plača tudi strošek sestave najemne pogodbe in izvedbe najemnega postopka v vrednosti ene najemnine.

  • parkirno mesto
  • ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: