facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice, Sela pri Dobovi

859.000 €
= 2.912 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 295 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 10905 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PH229012668657AK

Podroben opis nepremičnine

SELA PRI DOBOVI

Brežice - Velika posest s prelepo hišo in donosnim nasadom dreves na Selah pri Dobovi, prodamo. Cena: 859.000,00 EUR

Posest je hortikulturno urejena z namakalnim sistemom in obdana z ograjo. Na enem delu je urejen  nasad z okoli 200 dvoletnimi drevesi Paulownia Bellissima, ki vam tako vsakih osem let ustvari zajeten dobiček (300.000 €).

Na posestvu  je plavalni ribnik s  pomolom, manjši kozolec, ki je  urejen kot letna bivalna enota, kamnit vodnjak, nadstrešek za vozila, pred garažo  je ogrevano dvorišče.

Zunaj ograje se posestvo zaključi z manjšim  gozdom in dodatnim posestvom, za katerega je bil dan predlog za spremembo namembnosti.

Razporeditev in lega hiše: Hiša je zasnovana v treh etažah in sicer K + P + M; izris tlorisa najdete med priponkami.

Klet:  Velika garaža za štiri avtomobile, pralnica in urejena kmečka soba za goste.


Pritličje: Velikakuhinja z jedilnim kotom, prostorna dnevna soba, z odprtim visokim stropom,  izhodom na teraso in pogledom na ribnik ter ločeno glavna spalnica s kopalnico.


Mansarda: Po stopnicah je dostop do galerije, dodaten več namenski dnevni prostor, spalnica z izhodom na balkon in kopalnica

Dodatni objekti: Na posesti je večja lesena lopa  za spravilo orodja in  večnamenski kovinski  nadstrešek.

Dodatne parcele: Na posestvu je parcela za katero je bil dan predlog za spremembo namembnosti in je predvideno, da bo zazidljiva.

Priključki: Hiša je nadstandardna, grajena kot energijsko varčna hiša. Objekt je priključen na elektriko, javni vodovod, telefon, optična napeljava je pripeljana do omarice pri vhodu, vgrajen je domofon in video nadzor. V dnevno bivalnem prostoru strop osvetljuje zvezdno nebo.  

Oprema nepremičnine: Hiša se prodaja opremljena. Zunanja okna so  Internorm - troslojna zasteklitev in omogočajo  najboljšo varnost ter  toplotno in zvočno izolacijo.  Objekt izkorišča obnovljive vire energije, saj je za potrebe talnega ogrevanja in pripravo toplotne sanitarne vode, vgrajena toplotna črpalka »zemja – voda«.

Namakalni sistem na posesti se napaja iz podtalnice, zato je poraba vode nizka. Zalivanje je avtomatsko vodeno. Plavalni ribnik ima vgrajen samočistilni sistem. Ob parceli je narejena melioracija.

Več o lokaciji: Posest leži  na mirni lokaciji v bližini gozda. Dostop je urejen. Od Brežic je oddaljena  3 km  in  5 km od AC LJ-ZG. V bližini je  največje slovenko naravno  zdravilišče  in športno-rekreacijsko središče s termalno riviero Terme Čatež, grad Mokrice z golf igriščem,  Samostan Pletrej, Kostanjevica na Krki...

Letališče Zagreb je oddaljeno 30 minut vožnje z avtom, morsko letovišče Portorož je oddaljeno 120 minut, enako Opatija  na Hrvaškem...

Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na primet z nepremičninami (DPN) višini 2% od končne pogodbene vrednosti nepremičnine.

Za več informacij pišite na e-mail naslov aljaz.kovac@kwslovenia.com ali pokličite na telefonsko številko 068181835

Vabljeni na ogled

  • 2
  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, več parkirnih mest
  • balkon, terasa
  • talno ogrevanje, toplovod

Hiter kontakt

Aljaž Kovač

Market center Omnis d.o.o.