facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rečica ob Savinji, Varpolje

685.000 €
= 1.853 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 369.77 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 669 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1995
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • codeŠifra: PH00813AN

Podroben opis nepremičnine

VARPOLJE

Prodamo hišo v Varpoljah v mirnem naselju, katerega krasi edinstven pogled na okoliške hribe in gozdove, ki je od Nazarij oddaljena cca. 4,5 km (šola, pošta, trgovina,...), oddaljenost do Mozirja je cca. 6 km, od avtocestnega priključka Šetrupert cca. 20 km, od Celja pa cca. 40 km. S svojo lokacijo v neposredni bližini kampa Menina, Golte (7km, oddaljenost od spodnje postaje gondole) in Logarske Doline (cca. 35km) navdušuje ljubitelje športnih aktivnosti (odbojka, košarka, nogomet, kolesarjenje, sprehodi v idilični naravi, planinarjenje, smučanje…), saj je v bližini športno igrišče, sprehajalne poti, gorsko turistični center Golte,…  Parcela velikosti 669m² je popolnoma ravna in nudi dovolj prostora za vrt (ob hiši se nahaja večji vrt, ki je primeren za pridelavo domače zelenjave z vrtno lopo, ki je primerna za shranjevanje vrtnega orodja in manjša vrtna terasa, ki je delno dokončana), piknik prostor, otroška igrala,…

Sama hiša ima tri etaže K+P+M v skupni velikosti 369,77 m². Na hiši letnik 1995 je bila leta 2020 zamenjana streha (streha Gerard, zračni most in izolacija podstrešja), hiša pa ima izolativno fasado (debelina izolacije 30cm), PVC dvoslojna okna z zunanjimi krpankami (ročni pogon), toplotno črpalko (voda- voda, l. 2019, radiatorski sistem), priključena je na vodovod, kanalizacijo in električno omrežje, ima telefonski priključek (internet+ telefon, trenutno ni aktiven) in urejen odvoz smeti. Hiša je tudi v celoti samooskrbna tako z elektriko kot tudi toplotno energijo, saj ima 18 metrsko vrtino voda- voda in 15 kW strešno sončno elektrarno, ki pokrije celotne potrebe hiše.

V kletnem delu hiše velikosti 86,25m², do katerega se pride po notranjih stopnicah (ali z zunanje strani) se nahaja shramba, ločen WC, prostor za ogrevanje in večji prostor, ki je primeren za druženje (prostor je mogoče tudi preurediti v poslovni prostor, za kar pa je potrebna ureditev dodatne dokumentacije) V visokem pritličju (dostop je možen skozi kletne prostore ali skozi ločen vhod iz zunanje strani) velikosti 84,68m² se nahaja samostojno stanovanje z balkonom (velikosti cca. 12m²). V mansardi (dostop po notranjih stopnicah iz pritličja) velikosti 82,75m² se nahajata dva ločena stanovanja velikosti 48,30m² in 34,45m² (vsako stanovanje ima ločen vhod, možnost združitve v eno večje stanovanje, ki bi bilo primerno za večjo družino) in ima večji balkon. Zraven hiše se nahaja garaža v velikosti 55,64m², nad katero se nahaja še eno ločeno dvosobno stanovanje v velikosti 60,45m², ki je opremljeno s kuhinjo in kopalnico in je primerno za oddajanje.

Na parceli se nahaja še veliko zunanje nepokrito parkirišče za sedem avtomobilov in manjše pokrito parkirišče za dva avtomobila.

Lokacija je tekom dneva obsijana s soncem, hiša se nahaja v mirnem naselju in je na eni strani obkrožena z naravnim okoljem, na drugi strani pa se nahaja v bližini javne infrasturkture (šole, vrtec, nakupovalno središče Mozirje, zdravstveni dom,…)

Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602 (Aljaž)

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon, terasa
  • ogrevanje s toplotno črpalko

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: