facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

280.000 €
= 6.349 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 44.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 126 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 9-C0_3

Podroben opis nepremičnine

-

Tri-sobno stanovanje : obsega 44,10 m2 neto stanovanjske površine, atrij v velikosti 126 m2. Pripada mu še shramba v izmeri 2,6 m2 ter 1 zunanje parkirno mesto. Oglaševana cena že vključuje 9,5 % DDV. 

Na obrobju Ljubljane, tik ob Cesti dveh cesarjev, vam predstavljamo projekt novogradnje Cesarjev gaj, ki bo ponujal 38 stanovanj, izredno zanimivih tako z vidika investicijske priložnosti kot tudi za mlade družine. Odlična lokacija, ki na eni strani zagotavlja umeščenost v naravo, na drugi strani pa mestno središče na dosegu roke, je skupaj s sodobno arhitekturno zasnovo večstanovanjskega objekta porok prijetnega in udobnega bivanja.

Novogradnja, ki je trenutno že v fazi gradnje, bo predvidoma zaključena najkasneje v prvem kvartalu leta 2023. Zgrajena bo v bližini vse pomembne infrastrukture, vključno z avtobusnim postajališčem mestnega potniškega prometa, trgovinami, vrtcem idr., še posebej pa bi izpostavili odlične rekreacijske možnosti, ki jih ponujajo okoliške sprehajalne in kolesarske poti, med njimi najbolj znana pot spomina in tovarištva (PST), pa tudi številne poti po Ljubljanskem barju.

tri-etažnem objektu (P+2N), zasnovanem v treh stanovanjskih lamelah, vam je na voljo osem (8) 1-sobnihstanovanj, dvanajst (12) 2-sobnih stanovanj, šestnajst (16) 3-sobnih stanovanj in dve (2) 4-sobni stanovanji. Površine stanovanj se gibljejo med 27 m2 ter 79 m2.

Zunanji izgled objekta je zasnovan v moderni kompoziciji, in sicer tako, da bodo imele zunanje fasadne ravnine raznoliko in razgibano razporeditev zastekljenih delov bivalnih prostorov, v kombinaciji s kovinskimi ograjami in lamelami. Vsaka stanovanjska enota bo imela ustrezen delež dnevne svetlobe, posamezna stanovanja pa tudi balkon ali teraso, funkcionalno povezane z bivalnim prostorom.

Uradna spletna stran projekta na povezavi: https://cesarjevgaj.com

Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: