facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

250.000 €
= 2.315 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 108 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/5
  • date_rangeZgrajeno: 1955

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER

uporabna površina 63,60 m²,klet 13,00 m², odprta loža 9,47 m², odprta terasa 21,87 m²,lega VZ, funkcionalna razporeditev, etažna lastnina, vzdrževan blok z dvigalom, parkiranje na skupnih P mestih pred stavbo zavarovano z zapornico, vsa infrastruktura (trgovine, banka, pošta, lekarna, postaja LPP ),gradbeno in uporabno dovoljenje

Na Vošnjakovi ulici posredujemo  pri prodaji  dvosobnega stanovanja v 2. nadstropju  stanovanjsko poslovne stavbe z dvigalom.

Iz daljšega hodnika dostopamo do vseh ostalih delov stanovanja: kuhinje s shrambo ( '' špajza''), kopalnice s sanitarijami, dnevne sobe, spalnice. Iz obeh sob in kuhinje vodijo izhodi do odprtih lož.  Stanovanje ima lastno etažno centralno kurjavo na elektriko – PANTERM. Kopalnica in WC sta bila prenovljena 2003/2004. Kuhinja je bila prenovljena 2005. Elektro instalacije in šibki tok so bile prenovljene 2006. Stare rolete so bile zamenjane s termo roletami. Ohišja rolet so dodatno termo izolirana. Vgrajeni so komarniki (2008). Vgrajeni novi tlaki – laminati (2009). Stanovanu pripada še velika terasa na vzhodni strani stanovanja (še nedograjena). Izhod na teraso je iz kopalnice. Stanovanje ima trofazni tok.

Stanovanju pripada tudi  velika zidana kletna shramba in shramba na podstrešju. Stanovanju pripada uporaba skupnih prostorov: KOLESARNICA – v pritličju, SKUPNA TERASA za sušenje perila in PRALNICA IN SUŠILNICA (v VI. etaži), ZAKLONIŠČE (kletni prostori). 

Parkiranje za lastnike je urejeno na zunanjem parkirišču zavarovanim z avtomatsko zapornico, ki se krmili z daljinskim upravljalcem.

Objekt je bil zgrajen leta 1955, etažnost objekta je K+P+5+M.

Zunanji zidovi so iz dvojnih betonskih votlakov, ki so zaliti z betocelom. Fasada nima vgrajene dodatne toplotne izolacije. Stavba za ogrevanje uporablja ljubljanski toplovod, ki toploto/hlad proizvaja v kogeneraciji z visokim izkoristkom, del uporabljenih energentov v obsegu 9 % pa je iz lesne biomase. Iz toplotne postaje je po stavbi speljano več dvocevnih ogrevalnih tokokrogov, ogrevala v stavbi pa so radiatorji. Topla sanitarna voda se ogreva lokalno z električnim bojlerjem. Prezračevanje je naravno. Za razsvetljavo se uporablja mešanico svetil.

Na lokaciji stanovanja je vsa infrastruktura (trgovina, pekarna banka, pošta, lekarna, postaja LPP, osnovna šola, vrtec, gostinski lokali, izvoz na obvoznico).

Stavba ima priključek na vodovodno omrežje, električno omrežje,  na kanalizacijsko omrežje, na omrežje za kabelsko TV in optiko. Prav tako ima stavba gradbeno in uporabno dovoljenje.

Na stanovanjsko  objektu z dvigalom je bila leta 2004 obnovljena streha. Istočasno je bil strop, ki meji na obnovljeno strešno konstrukcijo ustrezno toplotno izolirano v debelini 25 cm kamene volne.

Del stavbe  je vpisan v zemljiško knjigo kot etažna lastnina.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

    Hiter kontakt

    Aladin inženiring d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: