facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tezno, BLIZU PTUJSKE CESTE

530.000 €
= 195 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 2720 m2

Podroben opis nepremičnine

TEZNO, BLIZU PTUJSKE CESTE

ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČE NA ZAČETKU TEZNA, NEPOSREDNA BLIŽINA PTUJSKE CESTE, OBMOČJE ZA STANOVANJSKE IN DOPOLNILNE DEJAVNOSTINa začetku Tezna, zelo blizu mestnemu središču Maribora in Taboru, prodamo nezazidano stavbno zemljišče, ki meri 2720 m2.Velika prednost zemljišča je, da je namenjena za stanovanjske in dopolnilne dejavnosti, kar omogoča gradnjo, ki lahko vključuje tako stanovanjsko (individualne hiše, vila bloki), trgovsko-poslovno dejavnost, storitvene obrti.

ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČE NA ZAČETKU TEZNA, NEPOSREDNA BLIŽINA PTUJSKE CESTE, OBMOČJE ZA STANOVANJSKE IN DOPOLNILNE DEJAVNOSTI

Na začetku Tezna, zelo blizu mestnemu središču Maribora in Taboru, prodamo nezazidano stavbno zemljišče, ki meri 2720 m².
Velika prednost zemljišča je, da je namenjena za stanovanjske in dopolnilne dejavnosti, kar omogoča gradnjo, ki lahko vključuje tako stanovanjsko (individualne hiše, vila bloki), trgovsko-poslovno dejavnoststoritvene obrti, stavbe za izobraževalne in kulturne dejavnosti, domovi za ostarele ipd.

Voda, električna napeljava, kanalizacija so ob parceli.
Parcela je popolnoma ravna, pravokotna in urejena. Stavbe v tem predelu mesta so mešanica poslovnih in stanovanjskih objektov.

Zemljišče leži ob v neposredni bližini Ptujske ceste, od koder ni daleč do mesta, niti do avtocestne povezave.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. 

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: