facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vodice, Skaručna

115 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 682 m2
  • codeŠifra: PZ120S

Podroben opis nepremičnine

SKARUČNA

Posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v izmeri  682m², na katerem je predvidena postavitev dvojčka, oz. enote dvojčka.

Izjemna priložnost za prednosten nakup zemljišča pri katerem je vložena dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo  nizkoenergijske montažne hiše U 0,13 W/m²K (pasivnega dvojčka).

Cena: 115 EUR/m².

Zgoraj navedena cena velja pod pogojem, da kupec sklene gradbeno pogodbo za izdelavo montažnega dvojčka z določenim  izvajalcem do 3. PGF oz. faze ROH BAU (zunaj dokončan objekt  v hiši položene mavčno- kartonske plošče in grobe inštalacije elektrike).

CENA ZA ZGRAJENO ENOTO do FAZE ROH BAU skupaj s parcelo od 325.000,00 EUR z vključenim DDV-jem. Parceli pripada tudi parkirišče za 3 avtomobile.

Možnost izdelave do 5. gradbene faze (ključ). Cena enote do 5. PGD skupaj s parcelo: cca.399.000,00 EUR z vključenim DDV-jem.

Za več informacij smo Vam na voljo.Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam pri nakupu nepremičnine tudi svetovali.

    Hiter kontakt

    ELARS Nepremičnine, Elvis Beganović s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: