facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Stara Fužina, BOHINJ

180.000 €
= 4.390 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 41 m2
  • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje/2
  • date_rangeZgrajeno: 1999
  • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

STARA FUŽINA, BOHINJ

V objemu gora in neokrnjene narave, nedaleč od bohinjskega jezera, posredujemo pri prodaji apartmaja. Apartma se nahaja v Stari Fužini na atraktivni lokaciji in ima površino 41m² (uporabna površina 32,4 m² in balkon 8,6 m²). Apartma se nahaja v visokem pritličju večstanovanjske stavbe z desetimi enotami. Vhod v apartma je popolnoma ločen od drugih vhodov in je speljan po zunanjem stopnišču. Apartma je sestavljen iz dnevnega prostora s kuhinjo, spalnice, kopalnice z WC, hodnika in balkona. Kurjava je centralna na kurilno olje. Stavba ima upravnika. Pred stavbo ima vsaka enota svoje parkirno mesto. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je bremen prosta.

Pogoj prodajalca za sklenitev pravnega posla je, da kupec plača poleg dogovorjene kupnine še 2% davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije.

Ogledi možni samo v spremstvu nepremičninskega posrednika. Nepremičninski posrednik Josip Poklukar, imetnik licence za opravljanje poslov posredovanja v prometu z nepremičninami pridobljene pri ministrstvu, pristojnem za prostor št. 02463.

Informacije in dogovor za ogled:  

GSM: 031 660 670,     E-mail: info@adut-nepremicnine.si

    Hiter kontakt

    Adut nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: