facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Podgrad

268.570 €
= 1.271 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 211.25 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 310.21 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: HP650

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Zalog - Podgrad pri Ljubljani

  DVOJČKI PODGRAD

  Na  lokaciji  v neposredni bližini Zaloga, raste manjše naselje štirih stanovanjskih dvojčkov. Lokacija zemljišča se nahaja tik ob potočku in gozdu. Lokacija je lahko dostopna, ravninska in je v sklopu urejenega nasleja v Podgradu. Eden od dvojčkov je že zgrajen in tudi vseljen, trije dvojčki so še  v fazi gradnje. Gradnja dvojčkov je kvalitetna, kot so kvalitetni tudi izbrani vgrajeni materiali. Investitor je predvidel izvedbo dvojčkov do do 3. podaljšane gradbene faze - vse enote bodo imele vgrajeno stavbno pohištvo, izdelano ograjo na balkonu, izdelano fasado in poravnano zemljišče okoli objektov. Investitor je zainteresiran tudi za izvedbo dvojčkov  na ključ.

  Vsi objekti so grajeni v izvedbi pritličje, nadstropje in terasna etaža. V pritličnem delu se  nahaja kuhinja, jedilnica, dnevna soba, utility, predprostor z  garderobo in dnevni WC- skupaj v izmeri 66,45 m2.  V nadstropju , ki ima skupne izmere 65,80 m2, se nahaja spalnica z garderobno sobo, dve otroški sobi in  kopalnica. V terasnem delu pa je večji večnamenski prostor , kjer se lahko uredi saplnica z garderobno sobo in kopalnica, lahko je otroška igralnica, delovna soba, domači spa... . Od tu je izhod na teraso s čudovitim razgledom na gozd, zelenje in nudi veliko mero zasebnosti. Terasa je v izmeri cca 19 m2. Vsaki enoti dvojčka pripadaata po dve parkirni mesti .

  Hiše so klasične gradnje - zidane z opeko Portotherm, opečna kritina bo Tondach v sivi barvi. Vgrajena bodo PVC okna, s troslojno zasteklitvijo in s predpripravo za senčila. Okna so z notranje strani bele barve in siva z zunanje strani. Vhodna vrata bodo kvalitetna, proizvajalca Pirnar in se bodo odpirala na prstni odtis. Fasada ima 20 cm izolacije, zaključni sloj bo v beli barvi. Kovinska ograja in keramika na terasi sta predvideni v sivi barvi. Vgrajen je tudi OGM dimnik za kamin.

  Lokacija hiše je od avtocestnega obroča oddaljena 7 minut vožnje, iz Zaloga pa le dobro minuto vožnje. Nahaja se ob gozdu in  ob potočku, v naselju 4 dvojčkov - 8 enot.  Velikost zemljišča za vsako enoto je med 300 - 334 m2.

  Pogoji prodaje: cena hiše - enote dvojčka z vključenim ddv je 268.570,00 EUR . Cena vključuje izvedbo do 3. PGF, Gradnja bo okvirno zaključena do predvidene faze do pomladi 2022. 

  Kupec ne plača provizije.

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: