facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Buje

250.000 €
= 1.471 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 170 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 630 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1930
 • date_rangeAdaptacija: 1978

Podroben opis nepremičnine

KALDANIJA

Posredujemo pri prodaji krajne vrstne hiše. Pokličite : 031 625 145

Posredujemo pri prodaji krajne hiše v nizu dveh. Nahaja se v naselju Kaldanija.

Hiša v naravi predstavlja dve enoti, ima dva vhoda z ločenimi števci. Prvi del je bil zgrajen cca. 1930 leta, drugi del je bil obnovljen in nadzidan leta 1978. Potrebna obnove.

Starejša enota predstavlja: v pritličju vhod,  kuhinjo in kantino. Iz vhoda vosijo stopnice v nadstropje, kjer se nahajata dve spalnici.

Obnovljena enota v naravi zajema:

- vhod,hodnik, levo dnevna soba , kuhinja z jedilnico, desno kopalnica. Iz hodnika vodijo stopnice v nadstropje, kjer se nahajata dve spalnici, iz hodnika je izhod na balkon in teraso, ki se nahaja nad kopalnico. V obnovljeni enoti (l.1978) je med etažo betonska plošča. Napeljana je CK.

Hiša je locirana v kotu parcele, tako da je pred hišo veliko dvorišče z možnostjo izgradnje bazena. trenutno je na dvorišču zidana garaža. Hiša je obrnjena tako, da gre cesta za hišo, vhod in dvorišče nudita odprt pogled. V neposredni bližini se nahaja urejena soseska novih vrstnih hiš. V bližini je kolesarska steza parenzana.

Oddaljenost :

-SLO meja 6 km

- Portorož 11 km

- Umag 12 km

- Buje 5 km

Hiša je primerna tako za stalno kot občasno bivanje, nudi tudi možnost preureditve v turistične namene.

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca je, da mu kupec ob sklenitvi pogodbe povrne del posredniških stroškov v višini 2% od prodajne vrednosti + ddv.

Opomba:  na Hrvaškem kupec nosi strošek davka na promet z nepremičninami, ki znaša 3% od prodajne vrednosti nepremičnine.

  Hiter kontakt

  Irena Stopar

  Marketing Galeb d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: