facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode

641.058 €
= 3.274 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • expand_lessNadstropje: 1/2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: PS311158MP

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkBalkoncheckPokrito parkiriščecheckKletcheckTerasacheckDvigalo
 • Ogrevanje
  checkTalno gretjecheckToplotna črpalkacheckRekuperator
 • Lega
  checkVzhodcheckSevercheckZahod
 • Luksuz
  checkKlimacheckLep razgledcheckBližina naravecheckTip-topcheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V večstanovanjski objektu "Rezidenca Preska" posredujemo pri prodaji prostornega stanovanja v prvem nadstropju (S071N03), v bruto izmeri  195,80 m2, ter po Gursu 112,70 m2 bivalne površine.

Stanovanju pripadajo terase v izmeri 37,40 m2,  pripada mu shramba v kleti v izmeri 13,70 m2 ter dva lastniška parkirna mesta v izmeri 30,90 m2. V garažnem prostoru je predpripravljena inštalacija za polnjenje električnih avtomobilov. 

Gradnja je bila zaključena v letu 2019, stanovanja se prodajajo "na ključ"  in so na voljo. Navedena cena vključuje 9,5 % DDV.

Večstanovanjski objekt "Rezidenca Preska" se nahaja na lepi lokaciji na območju Medvod, tik pred naseljem obdan s čudovitimi pogledi. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi le korak stran od rekreacijskih poti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura vrtec, šola in številne trgovine, banke … navezava na mestno infrastrukturo omogoča kakovosten sodoben način življenja.

Arhitekturna zasnova "Rezidnca Preska" je moderna, napredna in visoko kakovostna z izbranimi materiali. Stavbo sestavlja armiranobetonska konstrukcija podzemnega dela ter lesena konstrukcija (z jeklenimi ojačitvami) v nadzemnem delu. Armiranobetonski del konstrukcije obsega kletno etažo z uvozno rampo in vertikalni komunikacijski jedri, dvigalna jaška s stopniščem. Večina sten lesene konstrukcije pritličja, nadstropja in mansarde je izvedena v sistemu MHM. Uporabljene so stene debeline 16 do 20 cm. Razdeljena je na dva dela oziroma vhoda. V prvem vhodu se nahaja  4 stanovanjskih enot, neto stanovanjske površine od 112,7  m2 + 37,4 m2 balkoni in terasami skupaj 150,10m2, obrnjenimi v smeri  V-S-Z. Stanovanja imajo veliko zasebnosti saj so vhodi ločeni ali pa sta le dva v vhodu.  V drugi lameli se nahaja 4 stanovanjskih enot; in so zrcalna obrnjenimi v smeri  V-J-Z. Pogledi so v obeh delih čudoviti in dolgi.

Parkiranje je urejeno v kleti objekta. Za vsako stanovanje ima 2 parkirni mesti (32,0m2). 

V kletni etaži se  nahajajo ogromen shrambe (13,7m2) za vsa stanovanja in tehnični prostori/kotlovnica. 

Vir toplote in hladu je kombinirana naprava – toplotna črpalka za istočasno ogrevanje in hlajenje. Vsa stanovanja se ogrevajo s talnim ogrevanjem. Stanovanja se hladijo s stropnim hlajenjem, dnevne sobe s kuhinjami pa dodatno še s stropnimi kanalskimi ventilatorskimi konvektorji, skrite izvedbe v medstropovju. V kopalnicah je dodatno vgrajen električni stenski radiator.

Dodatno ima naprava dograjen modul za centralno pripravo sanitarne tople vode do 65°, ki se zbira v zalogovniku volumna 2000 l.

Za vsako stanovanje posebej je vgrajena rekuperacijska samostojna prezračevalna naprava z dovodnim in odvodnim ventilatorjem, visoko učinkovitim ploščnim entalpijskim rekuperatorjem in filtrom dovodnega zraka. Celoten sistem ogrevanja, hlajenja in prezračevanja je voden in nadziran preko CNS Sistema. In števci za vsako stanovanje.

Vsa stanovanja so kakovostno zaključna in obdelana z izbranimi materiali (marmor Hotavlje, hrastov parket, sanitarna oprema Catelano, stenske in talne obloge Mirage, senčenje, steklene ograje, … ). Stanovanja imajo izjemno prostorne terase s katerih je čudovit pogled na bližnje hribovje in priključek za zunanje jacuzzy-je. Zračni bivalni prostori saj je minimalna višina stropa 3,20 cm.

Zunanja ureditev, je izjemno lepo urejena z zadosti zelenimi površinami in lepo hortikulturno zasaditvijo.

Zunanje površine namenjene izključno stanovalcem so ograjene z žičnato ograjo in niso javno dostopne. 

Projekt ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje ter notarsko overjene splošne pogoje prodaje.

Z veseljem Vam bomo podali več informacij, pokličete lahko našo agentko Mašo Pečar,  na 030 258-000 ali pišete na [email protected].

Hiter kontakt

Maša Pečar

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: