facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Poljčane, Krasna

27.900 €
= 649 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 43 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1039 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • codeŠifra: 001229-EP

Podroben opis nepremičnine

KRASNA

Želite vsaj med vikendom pobegniti v naravo ,stran od množic in nakupovalnih središč ter si napolniti baterije v čudoviti  naravi. Že ime kraja Krasna pove , da skriva  lepote na hribu pod Bočem , zelenje , gozdovi  in pogled na eni strani na Pohorje na drugi pa hribi in vinogradi kamor seže oko. Vinska klet vikend,ki ga ponujamo leži na hribu ob asfaltni cesti in je zelo lepo urejen , tako zunaj , kot tudi v notranjosti. Ima vse potrebne papirje in obsega : vhod s prostorom  za druženje in večjo mizo za goste ali kot jedilnica , lepo  obdelano obokano vinsko klet , nekaj cistern , lesenih sodov in pripomočkov za vinogradništvo vse skrbno vzdrževano, manjšo kuhinjo z aparati  za pripravo hrane in kavčem za počitek, kopalnico  z wc in tušem ter bojlerjem za toplo vodo. Terasa ob vhodu v zidanico, zelo lepo obdelana na sončni strani s kaminom in leseno sedežno garnituro bo navdušila vaše prijatelje in domače ,saj je cel dan obsijana s soncem. Panoramski pogled na okoliške hribčke pa osupne in obenem prinaša mir in počitek po napornem delu.Dovoz je s strani Poljčan ali Makol po asfaltirani cesti,ki se strmo vzpenja proti vrhu, nagrada je kraljevski pogled na okolico. Zidanica je vdelana v hrib, parkirni prostor nad zidanico je na nivoju ceste, možna je nadgradnjavinske kleti in sprememba v bivalni vikend.

Parcela meri 1039 m² in je v celoti kmetijska , razen 43 m² pod samo vinsko kletjo . Zemljišče je položno in je zasajeno z 800 trsi vinograda visoke kordonske vzgoje , odlično obdelano  , JV lega zemljišča ponuja obilo sonca čez ves dan . na  spodnjem delu parcele pa je prostor za vrt in pridelavo domačih vrtnin. Vikend se prodaja z vso opremo in pripomočki za vinogradništvo po želji, prav tako ostane vsa notranja oprema.  Zaželeni so interesenti , ki jih ne moti strmi teren in delo v naravi, v katerega jih lahko vpeljejo sedanji lastniki , ki prodajajo vikend zaradi starosti. Do Poljčan je kakih 8km  , veliko je možnosti za izlete v naravo, kolesarjenje in obiske turističnih kmetij.

Za  informacije in eventuelne oglede pokličite 040 818 849 Emil Agenti nepremičnine  !  PRIPOROČAMO , VAŠ KOTIČEK ZA DUŠO IN SPROSTITEV VAS ČAKA , NAJ VAS NE PREHITI DRUGI !

  • več parkirnih mest
  • ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Emil Pintarič

Agenti nepremičninsko posredovanje, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: