facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

419.999 €
= 2.800 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 150 m2
 • expand_lessNadstropje: 6
 • date_rangeZgrajeno: 2001
 • date_rangeAdaptacija: 2019
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: SP651

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  BS4

  Stanovanje BS4 duplex

  V sodobni soseski BS4 prodamo 4,5 sobno dupleks stanovanje. Stanovanje je bilo pred kratkim obnovljeno - položen je nov parket, z obnovljenimi stopnicami, ki vodijo v zgornjo etažo. V prvi etaži ima stanovanje veliko kuhinjo z dnevno sobo, kabinet in prehod na veliko, delno nadkrito teraso velikosti 34,7 m2, ki ima sončno, lepo, odprto zahodno lego. Iz dnevne sobe pa je izhod na drugo delno nadkrito teraso - balkon, ki pa je v izmeri 12,07 m2.  Druga etaža tega stanovanja je namenjena spalnemu delu in ima 3 prostorne spalnice in večjo kopalnico. Prav tako je kopalnica s tušem v prvi etaži. Stanovanje je popolnoma opremljeno.

  Stanovanje je veliko in  svetlo. Odličen je tudi razpored, saj lega V/Z daje dovolj sonca skozi cel dan. Ena terasa je izpostavljena soncu v jutranjih urah, druga v popoldanskih. Zaradi svoje velikosti sta terasi zelo uporabni. Z manjšimi vložki bi bila možna celo delna zasteklitev le te. Stanovanje je idelano za bivanje tudi večje družine, saj je dovolj spalnih sob, ki pa se lahko pokoristijo tudi v druge namene - delovna soba, pisarna ali podobno.

  Stanovanje se nahaja v bloku, ki je sodobnejše in kvalitetne gradnje. Celotno sosesko odlikuje odlična lokacija, ki nudi stanovalcem bližino vse infrastrukture - trgovin, pošte, storitvenih in drugih lokalov, obvoznice, rekreativnih in zelenih površin. Izredno primerna je tudi za tuje družine, saj je v neposredni bližini tudi mednarodna šola.

  Stanovanje ima neto uporabne površine 100,70 m2, dve terasi skupaj velikosti 46,77 m2, klet 6,7 m2. Ima dve parkirni mesti, ki nista vključeni v ceni.

  Plačilni pogoji: cena je 419.999 eur. Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti za dodatno kupnino 30.000 EUR. Primopredaja takoj po plačilu kupnine. Kupec plača tudi 2 % DPN, ali pa 2 % stroškov dodatnih storitev agencije, po dogovoru z lastnikom. Nakup je primerne tudi za investitorje - kot naložbena nepremičnina, saj se lahko odda za dobro najemnino. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo.

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: