facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Središče ob Dravi, Godeninci

95.000 €
= 436 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 218 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 4009 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1976
 • reorderEner. izk. G
 • codeŠifra: H/171/2022/3

Podroben opis nepremičnine

GODENINCI

V mirnem in urejenem naselju stanovanjskih hiš, v naselju Godeninci v občini Središče ob Dravi, Vam v nakup ponujamo urejeno in vse skozi vzdrževano stanovanjsko hišo s priročnim gospodarskim poslopjem, samostojno garažo in prostornim dvoriščem. Hiša je bila zgrajena leta 1976 in obsega kletne prostore z garažo in kurilnico, visoko pritličje ter mansardo, ki je delno že urejena, delno pa je še neurejena. Glavni vhod v hišo je urejen preko manjšega stopnišča, ki je urejeno na vzhodni strani stavbe. Visoko pritličje obsega cca. 73 m² bivalnih površin v sklopu katerih se nahaja predsoba, shramba, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, in kopalnica z WC - jem. Pritličje je povezano z mansardo in kletnimi prostori preko notranjega stopnišča. Mansarda obsega cca. 65 m² bivalnih površin, v sklopu katerih se nahajata dva sobi, kopalnica z WC-jem, prostoren hodnik in še neurejen prostor, primeren za ureditev kuhinje ali sobe. V mansardi se, po celotni dolžine hiše, razprostira še prostorna pokrita terasa.

Okna v pritličju so v PVC izvedbi z dvojno zasteklitvijo in žaluzijami, v mansardi pa so še prvotna oz. lesena okna. Streha je pokrita z opečno kritino in je bila obnovljena v letu 1994. Fasada je v izvedbi omet – Teranova. Centralno ogrevanje na kurilno olje je izvedeno z radiatorji iz kurilnice, ki se nahaja v kleti. Centralno ogrevanje je možno preklopiti tudi na trdo kurivo. Pozimi toplo vodo zagotavlja kurilna naprava, poleti pa električni bojler.

Pred hišo je urejeno zatravljeno dvorišče, ki je deloma tlakovano in se nadaljuje v prostorni zelenjavni vrt in zelenico, ki je zasajena z raznim sadnim drevjem in domačo vinsko trto. Vhod na dvorišče je asfaltiran in prodajane nepremičnine so v celoti ograjene.

Hiša ni priklopljena na mestno kanalizacijo, saj le ta v tem delu naselja še ni urejena, ima pa urejen priklop na mestni vodovod, trofazni električni priključek, klimatsko napravo v pritličju in optični priključek do hiše.  Prodajana nepremičnina je prosta bremen in takoj vseljiva. Dostop do hiše je zagotovljen po asfaltirani občinski cesti. Do šole, vrtca in drugih objektov družbenega pomena, ki so locirani v Središču ob Dravi je cca. 3,5 km.

  Hiter kontakt

  Jeruzalem Ormož SAT d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: