facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pobrežje, MARIBOR

179.000 €
= 1.741 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 102.8 m2
  • expand_lessNadstropje: 1/3
  • date_rangeZgrajeno: 1999
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • reorderEner. izk. D

Podroben opis nepremičnine

POBREŽJE, MARIBOR

Stanovanje, Maribor, Pobrežje, 3 sobno, 4 sobno, BR nepremičnine, nepremičnine Maribor, garaža, balkon, Maribor, center

Na Pobrežju, na Zdravkovi ulici, prodajamo večje stanovanje z garažo in dvema balkonoma.  Gre za večje 3  sobno stanovanje v 1. nadstropju objekta brez dvigala…

Stanovanje obsega: velik predprostor/hodnik iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov in sicer: velike prostorno zasnovane dnevne sobe z veliko okni in pogledom na jugozahodno stran objekta od koder se ponuja razgled proti Pohorju. Iz dnevnega prostora je tudi izhod na večji balkon oz. ložo. V nadaljevanju je kuhinja, ki je povezana z dnevnim prostorom in prehodna na hodnik, kjer je urejen še en manjši balkon oz. loža. V nadaljevanju je ločen WC, prva spalnica, ločena večja kopalnica in druga spalnica. Hodnik v krogu povezuje stanovanje.

Z manjšo predelavo, je mogoče stanovanje urediti tudi kot 4 sobno in sicer z montažno steno v dnevnem prostoru pred izhodom na večji balkon oz. ložo.

Objekt je bil zgrajen leta 1999, do danes je pa redno vzdrževan z novo fasado. Gre za manjši, vila blok s samo 8 stanovanji. Notranjost stanovanja je bila sproti vzdrževana, nameščen je nov parket v vseh prostorih, izvedeni sveži opleski in nameščena nova etažna plinska peč. Z manjšo posodobitvijo se da stanovanje urediti v lep, prostoren novi dom…

Stanovanje ima skupno površino po podatkih GURS cca. 102,8 m², od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 83,3 m².

Ogrevanje je urejeno centralno, z lastno plinsko pečjo, ki greje tudi toplo vodo.

Upravnik objekta je Uprastan. Obratovalni stroški so cca. 100 €, strošek rezervnega sklada cca. 50 €. Strošek ogrevanja je je odvisen izključno od porabe in sicer znaša cca. 100 € – 150 € v zimskem času. Voda in elektrika se plačujeta po porabi…

Parkiranje je moženo v lastniški zidani garaži, ki se nahaja pred stanovanjskim objektom v izmeri cca. 15 m². Garaža je vključena v ceno stanovanja in je ni možno posebej oz. samostojno kupiti!

Na dvoriščni strani objekta je dodatno urejeno parkirišče za obiskovalce.

Priporočamo vsem, ki si želijo večje, razgibano stanovanje v neposredni bližini mesta, osnovne šole, trgovskih centrov in z odličnim dostopom do AC priključka.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Naše mnenje: Odlično, prostorno in razgibano stanovanje… Dnevni prostor je resnično velik, z veliko okni in veliko svetlobe… Primerno za večjo družino, ki si po potrebi lahko uredi tudi dodatno sobo… Absolutno priporočamo!

Več podatkov in slik stanovanja si lahko pogledate z ogledom oglasa na naši spletni strani: 

www.br-nepremicnine.si

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: