facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

249.900 €
= 3.686 €/m2*
Kontakt

Prima Facie

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 67.8 m2
  • expand_lessNadstropje: 4
  • date_rangeZgrajeno: 1963

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckKletcheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

2,5 sobno svetlo, sončno stanovanje z velikim balkonom in odprtim pogledom na Ljubljanski grad na enkratni mirni lokaciji na obrobju Rožne doline. Idealna lokacija tako za visoko kakovostno bivanje v neposredni bližini Rožnika in parka Tivoli, a le 1,3 km od Trga republike, kot tudi varno naložbo pred inflacijo, saj je študentsko naselje oddaljeno le 500 m.

Do št.1 osnovne šole v državi le 10 min peš skozi Tivolski drevored, Gimnazija Vič kot št. 3 srednja šola v RS ter številne fakultete v neposredni bližini. V službo v center prestolnice 15 min. sprehod skozi park Tivoli.

Gozdno mejo Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib dosežete peš v manj kot 10 min, k zdravniku pa lahko greste v copatah, saj je Zdravstveni dom vaš prvi sosed.

Če kljub temu potrebujete avto, vam je pred vhodom na razpolago električna polnilnica ter taxi postajališče, v neposredni okolici pa je za Ljubljanske razmere več kot dovolj parkirnega prostora.

Stanovanje obsega predsobo s hodnikom, veliko dnevno sobo z izhodom na pokrit balkon, glavno spalnico, kuhinjo z jedilnico, manjšo spalnico ter kopalnico s straniščem.

Je zelo energetsko varčno, uvrščeno v spodnjo tretjino razreda C - 43,47 kWh/m2 (št. energetske izkaznice: 2021-518-385-91253 z dne 25.10.2021, veljavna do 25.10.2031). Stavba ima novo fasado in streho (2018), vse zunanje stene in stropovi stanovanja pa so dodatno izolirani z lesom. Sistem za ogrevanje - etažna peč za centralno ogrevanje na plin V dnevni sobi je dodatno možna ponovna vgradnja kamina.

Protivlomna vrata, optični kabel, domofon, elektronska ključavnica. Pokrit balkon 4,5 m2, shramba 1,6 m2, drvarnica 4,9 m2, skupna sušilnica in kolesarnica. Stroški: rezervni sklad 16 EUR/m, upravnik in obratovalni stroški cca. 35 EUR/m.

Pravno in dejansko stanje: Urejeno lastništvo v etažni lastnini, vpisano v ZK, brez bremen, prazno in sveže prebeljeno ter vseljivo takoj po plačilu.

Prodajni pogoji: neposredna lastniška prodaja – posredovanje agencij za prodajalca izključeno, davek na promet nepremičnin bremeni kupca.

Ta oglas ni ponudba, temveč vabilo k predložitvi nakupnih ponudb.


 

Hiter kontakt

Prima Facie

Morda bi vas zanimalo tudi: