facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

259.000 €
= 3.820 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 67.8 m2
  • expand_lessNadstropje: 4
  • date_rangeZgrajeno: 1963
  • codeŠifra: WS-89672

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Kletcheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

2,5 sobno svetlo, sončno stanovanje z velikim balkonom in odprtim pogledom na Ljubljanski grad na enkratni mirni lokaciji na obrobju Rožne doline.

Do št.1 osnovne šole v državi le 10 min peš skozi Tivolski drevored, Gimnazija Vič kot št. 3 srednja šola v RS ter številne fakultete v neposredni bližini. V službo v center prestolnice 15 min. sprehod skozi park Tivoli.

Gozdno mejo Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib dosežete peš v manj kot 10 min, k zdravniku pa lahko greste v copatah, saj je Zdravstveni dom vaš prvi sosed.

Če kljub temu potrebujete avto, vam je pred vhodom na razpolago električna polnilnica ter taxi postajališče, v neposredni okolici pa je za Ljubljanske razmere več kot dovolj parkirnega prostora.

Stanovanje obsega predsobo s hodnikom, veliko dnevno sobo z izhodom na pokrit balkon, glavno spalnico, kuhinjo z jedilnico, manjšo spalnico ter kopalnico s straniščem.

Je zelo energetsko varčno, uvrščeno v spodnjo tretjino razreda C - 43,47 kWh/m2 (št. energetske izkaznice: 2021-518-385-91253 z dne 25.10.2021, veljavna do 25.10.2031). Stavba ima novo fasado in streho (2018), vse zunanje stene in stropovi stanovanja pa so dodatno izolirani z lesom. Sistem za ogrevanje - etažna peč za centralno ogrevanje na plin V dnevni sobi je dodatno možna ponovna vgradnja kamina.

Protivlomna vrata, optični kabel, domofon, elektronska ključavnica. Pokrit balkon 4,5 m2, shramba 1,6 m2, drvarnica 4,9 m2, skupna sušilnica in kolesarnica. Stroški: rezervni sklad 16 EUR/m, upravnik in obratovalni stroški cca. 35 EUR/m.

Pravno in dejansko stanje: Urejeno lastništvo v etažni lastnini, vpisano v ZK, brez bremen, prazno in sveže prebeljeno ter vseljivo takoj po plačilu.

Prodajni pogoji: neposredna lastniška prodaja – posredovanje agencij za prodajalca izključeno. Denarna nagrada 3K€ osebi ki pripelje kupca, ki pri notarju sklene prodajno pogodbo in plača aro.

Stroške sestave pogodbe in druge notarske stroške nosi prodajalec, davek na promet nepremičnin bremeni kupca.


 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: