facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Bohinjska Bistrica

175.000 €
= 1.167 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 150 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900

Podroben opis nepremičnine

BOHINJSKA BISTRICA

V središču Bohinjske Bistrice v osrčju Bohinja je na prodaj starejša hiša z izrednim razvojnim potencialom.
Stavba, v kateri je bila nekoč znana sirarna, se nahaja na pobočju Save Bohinjke blizu mestnega središča. Stavba je sicer v dotrajanem stanju, za novogradnjo je že pridobljeno veljavno gradbeno dovoljenje.
V skladu s projektom je del stavbe površine 200 m² namenjen poslovni uporabi. Sedanji lastniki so tu načrtovali joga studio in butični fitnes. Stanovanjski del znaša 100 m² uporabne površine.
PZI niso izdelani, vendar so ponudbe podizvajalcev z okvirno vrednostjo izvedbe že pridobljene in jih lahko posredujemo na zahtevo.

Ker je stavba predvidena za odstranitev, je potrebna izvedba začetnih rušitvenih del (ponudbe izvajalcev z oceno so že pridobljene in jih lahko posredujemo). Stroški odstranjevalnih del niso vključeni v ceno nepremičnine, bodo pa upoštevani kot morebitni pogoj prodaje v predpogodbi pred podpisom glavne pogodbe in prenosom lastninske pravice.
Pogoj prodajalca je, da kupec krije stroške agencijske provizije v višini 4 % od prodajne vrednosti + DDV, prodajalec pa bo plačal davek na promet (razen če se med pogajanji ne dogovori drugače).

V kolikor obstaja interes potencialnega kupca za odkup podjetja, ki ima nepremičnino v lasti, se lahko o tem dogovorimo tekom pogajanj za nakup nepremičnine.

    Hiter kontakt

    SiPD, nepremičnine in razvoj, d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: