facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Mirna Peč, Dolenja Vas pri Mirni Peči, SONČNA PARCELA 3 MIN OD AC

69.900 €
= 42 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1656 m2

Podroben opis nepremičnine

DOLENJA VAS PRI MIRNI PEČI, SONČNA PARCELA 3 MIN OD AC

Posredujemo pri prodaji dveh urejenih, v celoti zazidljivih parcel v bližini AC priključka. Prva je kvadratne oblike v velikosti 825 m2 in druga v obliki romba v velikosti 831 m2, se nahajata na površinah podeželskega naselja, kjer se res lahko spočijete. Parceli sta z majhnim naklonom na dokaj ravnem terenu z lepim razgledom in imata sončno odprto lego. Vsi priključki (voda, elektrika in internet) so ob parcelah. Dostop do parcele je iz javne ceste. Vabljeni na ogled !

Dovoljenja gradnja SSe, enodružinske hiše, hiše-dvojčki in vrstne hiše - način oblikovanja objektov s stanovanjsko namembnostjo v urbanih naseljih ali urbanih delih naselja.

Višinski gabariti objekta se lahko prilagajajo obstoječi gradbeni strukturi enake namembnost.

Največja dovoljena etažnost je K+P +M ali K+P+1+M, (Fz) SSn: od 0,2 do 0,5,  za prostostoječo enodružinsko hišo in posamezno hišo-dvojček mora biti gradbena parcela velika najmanj 500 m².

Pogoj prodajalca je, da si stroške posredovanja delita kupec in prodajalec, vsak po 2% .

Našo celotno ponudbo, si lahko ogledate na https://pogled-nepremicnine.si, prav tako vas vabimo, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na e-naslov: storitve.nepremicnin@gmail.com

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: